Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι....

 


Ο στεφανωμένος νικητής Γρηγόρης Παν. Αλεξανδρόπουλος.
Φωτο: lyrasi.blogspot.com


Ανταπόκριση : κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

ΕΦΥΓΕ για πάντα ο αγαπητός συμπατριώτης μας, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, σε ηλικία 87 ετών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί ανήμερα των γενεθλίων του, γεννήθηκε 25 Απριλίου 1936, όπως μας ενημέρωσε η Βαλυραία γραμματέας του Δήμου Μεσσήνης, στο ΚΕΠ Βαλύρας, κ. Ελένη Αν. Μακρή, Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρα (11.30π.μ) στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Βαλύρας. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Κική και στην οικογένειά τους, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του χωριού μας.
Υ.Γ. Ο εκλιπών, στα νεανικά του χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Βαλύρας, στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 , μαζί με τον αείμνηστο αδελφό του Δημητράκη, και στη συνέχεια, μετά τη μεταπολίτευση υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Κοινότητα Βαλύρας , ως κοινοτικός σύμβουλος.

Ο αείμνηστος
Γρηγόρης Παν. Αλεξανδρόπουλος στα Βαλύρεια.
Φωτό: lyrasi.blogspot.com
Επίσης, για την προσφορά του στον αθλητισμό είχε τιμηθεί από τη Τοπική Κοινότητα Βαλύρας-Δήμου Μεσσήνης, ανήμερα της τοπικής μας εορτής της Αγίας Τριάδος (σ.σ μαζί με άλλους βετεράνους αθλητές της δεκαετίας του ΄60, όπως οι Λάκης "Τσουρούχης" Μπακόπουλος, Θωμάς Δημ. Στρατής, Κώστας Γ. Περιβολάρης, και ο οδοντίατρος Άρης Γεωργακόπουλος, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία "Βαλύρεια",που διεξάγονται ανελλιπώς για δεκαετίες, από την εποχή της Τουρκοκρατίας μέχρι σήμερα.
Τέλος, την τελευταία 15ετία έχει προστεθεί και ο "Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας" 14 χλμ με αφετηρία της Αρκαδική Πύλη της Ιθωμης και τερματισμό στην πλατεία της Βαλύρας (σ.σ οραματίστηκε ο Βαλυραίος καθηγητής κ. Θόδωρος Χ. Σταυριανόπουλος) με τη στήριξη της Τοπικής Κοινότητας, του Αστέρα Βαλύρας F.C, του Πολιτιστικού μας Συλλόγου "ο Θαμυρις", το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης, το δραστήριο Σύνδεσμο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και των Μ.Μ.Ε.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ αγαπημένε μας ξάδερφε ΓΡΗΓΟΡΗ, θα σε θυμόμαστε για πάντα...
Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου