Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Εγκάρδιες Αναστάσιμες Ευχές προς τον κ. Δήμαρχο, τους κ.κ. Αντιδημάρχους και το Προσωπικό του Δήμου Μεσσήνης

                         


                     Επάνω στο παραδοσιακό ατραντέ της Βαλυραίας γιαγιάς Ευγενίας.

                                               Φωτό: mrs Tina E. Kondopoulou


Η Βαλύρα σύσσωμη καθώς και η ιστοσελίδα μας, με βαθύτατη εκτίμηση προς τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο, Δήμαρχο Μεσσήνης, τους κ.κ. Αντιδημάρχους , και ιδιαίτερα τους κ. Δημήτρη Γαλιάτσο και κ. Δημήτρη Αθανασακόπουλο, καθώς και το Προσωπικό του Δήμου Μεσσήνης, εύχεται ολόψυχα, 

Καλή Ανάσταση!

Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί:

-Σταθεροί στα καθήκοντά τους και το δύσκολο ρόλο τους, αγνοούν ακόμη και τις ίδιες τις προσωπικές τους ανάγκες, προκειμένου να προσφέρουν στο Δήμο Μεσσήνης το καλύτερο, και πιθανώς δυνατό.

-Αξιοποιώντας τις νοητικές τους δυνάμεις, κατανέμουν τους οικονομικούς πόρους του Δήμου ακριβοδίκαια, δίνοντας νέα ζωή και πνοή στο Δήμο.

-Αντιλαμβάνονται τάχιστα τις τρέχουσες και πάγιες ανάγκες του Δήμου Μεσσήνης, και δρομολογούν, χωρίς καθυστέρηση, ανάλογες δράσεις, αξιοποιώντας κατάλληλα τους πόρους και τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους.

-Σκέπτονται δημιουργικά, χωρίς πολιτικές προκαταλήψεις και στεγανά, προς όφελος και της τελευταίας σπιθαμής γης του Δήμου Μεσσήνης.

- Εκπροσωπούν  το Δήμο   με ήθος και αποτελεσματικότητα, αγωνιζόμενοι για την επιτυχή διασφάλιση των αναγκαίων οικονομικών πόρων, και μέσων λειτουργίας του, καθώς και την υπεράσπιση των αναφαίρετων δικαιωμάτων των Δημοτών.

-Επάνω από όλα, με οδηγό τη θεία φώτιση, την ευγενή άμιλλα και τον έντιμο αγώνα τους, ευοδώνονται οι προσπάθειές τους , και όλο και περισσότεροι Δημότες αποκτούν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.

Η υγιής Δημαρχία,  του κ Γιώργου Αθανασόπουλου και των Αντιδημάρχων του, είναι η εικόνα του συνόλου των Δημοτών Μεσσήνης, και δρα ως πρότυπο προς μίμηση.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Θεός μαζί σας!


Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

13/4/2023



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου