Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Κολώνα της ΔΕΗ παραμένει στη μέση της ασφάλτου σε κοινοτικό δρόμο-περιφερειακό στη ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ-

 Ρεπορτάζ: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας

                       Η κολώνα της ΔΕΗ στον περιφερειακό δρόμο Βαλύρας-Ιθώμης.

                                         Φωτο: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου


ΠΡΟΣ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κολώνα της ΔΕΗ παραμένει στη μέση της ασφάλτου σε κοινοτικό δρόμο-περιφερειακό στη ΒΑΛΥΡΑ ΙΘΩΜΗΣ-παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις & τα έγγραφα που έχει κοινοποιήσει ο Δήμος Μεσσήνης!!!

Σύμφωνα με καταγγελία ΙΘΩΜΊΤΗ αγροτιστή αναγνώστη μας Α. Ι.Τ (σ.σ τα πλήρη στοιχεία του στην διάθεση της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας) ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ο περιφερειακός-κοινοτικός δρόμος στη Βαλύρα Ιθώμης-Μεσσήνης πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε, όμως όπως απεικονίζεται& στη ΦΩΤΟ που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κολόνα στο δίκτυο της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) δεν μεταφέρθηκε!!!

Το φυσιολογικό ΚΥΡΙΟΙ της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ θα ήταν βέβαια, να μεταφερθούν πρώτα τα κοινωφελή δίκτυα & στη συνέχεια να γίνει η ασφαλτόστρωση-διαγράμμιση κλπ.

Έτσι, περίπου λίγα μέτρα μέσα στον νέο δρόμο, υψώνεται ο στύλος μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος & μερικές κορδέλες προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς.

Δεκάδες αναγνώστες μας επισημαίνουν πως ειδικά τη νύχτα, αφού δεν υπάρχει φωτισμός, ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος, αφού πρόκειται για δρόμο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες από τα αγροτικά & διερχόμενα αυτοκίνητα..

Επίσης, το γεγονός ότι ο στύλος της ΔΕΗ βρίσκεται μετά από μια δεξιά στροφή, τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Σχετικές ΦΩΤΟ έχουν κυκλοφορήσει & στο διαδίκτυο & όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν οργισμένες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί από χρήστες του Facebook & ηλεκτρονικών ιστοσελίδων.

Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ καλούνται άμεσα να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του στύλου, πριν θρηνήσουμε θύματα…

Φιλικά Χρ. ΠΑΠ κάτοικος Βαλύρας Ιθώμης-Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου