Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Για να Θυμούνται οι Παλιότεροι και να Μαθαίνουν οι Νεότεροι

 Στις 7 Μαρτίου η Νεκρώσιμος Ακολουθία του Σταύρου Παπαδόπουλου

 Ρεπορτάζ: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, Αθλητικογράφος της ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας


Ο Σταύρος Παπαδόπουλος με τον αγαπημένο του δημοσιογράφο και φίλο του κ. Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου στα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας "Σημαία" Καλαμάτας.

Στη γενέτειρά του Καλαμάτα, την προσεχή Τρίτη 7 του μήνα το μεσημέρι θα τελεστεί – πιθανότατα – το τελευταίο αντίο  του ιστορικού προέδρου της Μαύρης Θύελλας Σταύρου Παπαδόπουλου, καθώς έφυγε για πάντα σε ηλικία 89 ετών, στο μακρινό Χονγκ Κονγκ. Η τελευταία επιθυμία του Σταύρου Παπαδόπουλου, σημείωσε σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του, ήταν να ταφεί στην αγαπημένη του Καλαμάτα, γι’ αυτό και η σορός του θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του από το Χονγκ Κονγκ όπου ήταν η έδρα των επιχειρήσεών του, “πολύτιμων λίθων”, και ζούσε για δεκαετίες το περισσότερο διάστημα του χρόνου. 

Επίσης, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας sportstonoto.gr,  ο αγαπημένος αδελφός τού  εκλιπόντα  Γιάννης Παπαδόπουλος και  η κόρη του (σ.σ. όρισαν σε γνωστό “Γραφείο Εξυπηρετήσεων” της Καλαμάτας)  να διεκπεραιώσει σύντομα όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και η σορός του θα μεταφερθεί στη γενέτειρά του από το Χονγκ Κονγκ….

Τέλος, θα ακολουθήσει  νέα  ανακοίνωση της οικογένειας για την ακριβή ώρα  τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας.

Για όποια τυχόν αλλαγή στο πρόγραμμα και την ημέρα της  κηδείας του Σταύρου Παπαδόπουλου θα ενημερωθείτε εγκαίρως πάντα  από  το Sportstonoto.gr.

Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου