Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

 

      Απειλητικό  δένδρο   των Ινδικών  Θρησκειών. 
                          Φωτο: neolaia.gr

Ο Παντοδύναμος Θεός μάς ετοίμασε έναν παράδεισο, να ζούμε σ΄ ένα ήρεμο, ειρηνικό, ευλογημένο και μη απειλητικό περιβάλλον, και να τρεφόμαστε με μέτρο με τους καρπούς της γης. Οι προπάτορες μας Αδάμ και Εύα, εξ αιτίας της παρακοής τους προς τον Θεό, βρέθηκαν εκτός Παραδείσου. Το ίδιο όμως στη συνέχεια συνέβη και στα ζώα, τα οποία από ήρεμα που ήταν και χορτοφαγικά, γιατί άκουγαν τον λόγο του Θεού, εξελίχθηκαν σε αιμοβόρα θηρία της ζούγκλας. Το πρώτο θηρίο του κόσμου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί να επικρατήσει για να δαμάσει τα άλλα επαναστατημένα τέρατα της φύσεως. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, είχαμε ως δεδομένο ότι η χλωρίδα της γης είναι ό,τι πιο όμορφο μας απέμεινε. Θαυμάζαμε τα  ευωδιαστά άνθη στις αυλές μας, τα όμορφα δένδρα στους αγρούς μας και ποτέ δεν πέρασε από τον νου μας, ότι όσο εμείς συνεχίζουμε ως ανθρωπότητα να απομακρυνόμαστε από τον Θεό, ούτε η χλωρίδα του πλανήτη μας θα παραμείνει αλώβητη , θα συνεχίσει να στέκεται στη θέση της.

Το ότι έχει αγριέψει και η χλωρίδα, φαίνεται από τα μεμονωμένα παραδείγματα των καρπών, τα οποία προκύπτουν, γιατί τα δένδρα και τα φυτά δεν είναι συντονισμένα στον θείο λόγο, αλλά ακούνε ακατάλληλο ανθρώπινο λόγο , με έντονες παρεμβολές από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές, τα οποία συλλαμβάνουν και τις δικές τους συχνότητες, δηλαδή τις συχνότητες του ύδατος που περιέχει το σώμα τους. Τα διαβολικά μηνύματα που λαμβάνουν τα φυτά είναι ότι “είναι φιλελεύθεροι άνθρωποι” , “κάνουν σεξ όπως το επιθυμούν”, και “μπορούν να λάβουν όποια μορφή θέλουν”. Επίσης λαμβάνουν αιρετικά μηνύματα από διάφορες παγκόσμιες θρησκείες με παρέμβαση του διαβόλου, ο οποίος τα αποπροσανατολίζει και τα οδηγεί μακριά από τη θεία πρόνοια. Δυστυχώς, έχει αρχίσει και η χλωρίδα να εκπίπτει , να κατεβαίνει η ηχητική συχνότητα ανάπτυξης της, εξ αιτίας των διεστραμμένων ηθών της ανθρωπότητας ,της αλόγιστης χρήσης των φυσικών πόρων του πλανήτη και της έλλειψης πίστης των ανθρώπων στον  Αληθινό Θεό. Κατά τα παλιά χρόνια, ευλογούσαν τα φυτά και τα δένδρα του Αγίου Τρύφωνα οι παππούδες μας. Τους έριχναν αγιασμό. Σήμερα, αν αναφέρει κάποιος ότι το χωράφι χρειάζεται να ευλογηθεί ,θα τον θεωρήσουν οι άλλοι από γραφικό έως τρελό. Επίσης, ευλογούσαν την τροφή τους οι άνθρωποι στο τραπέζι πριν φάνε. Έλεγαν την ευχή τους και έκαναν τον σταυρό τους.


                          Το χέρι του Βούδα στο κίτρο


Σε ένα πείραμα ,το οποίο έγινε στην Αμερική, σε δύο εκτάσεις σπαρμένες με καλαμπόκι έβαλαν στη μία μουσική heavy metal και στην άλλη κλασσική μουσική να ακούνε τα φυτά συνεχώς, μέχρι να μεγαλώσουν τα καλαμπόκια και να συλλέξουν τον καρπό τους. Παρατήρησαν ότι τα καλαμπόκια που άκουγαν κλασσική μουσική έγιναν διπλάσια, συγκριτικά με τα άλλα, τα οποία ούτε καν κατάφεραν να αναπτύξουν σωστά το στέλεχος τους. Φανταστείτε σε ποια θεία συχνότητα είναι συντονισμένα τα φυτά και τα δένδρα , για να είναι όμορφα και ευωδιαστά στους αγρούς! Γι΄ αυτό, όταν είμαστε κοντά στη φύση ηρεμούμε και γαληνεύει η ταραγμένη ψυχή μας. Ο Πάνσοφος Θεός τούς έδωσε για συντροφιά ωραίες πεταλούδες να τα αγγίζουν απαλά, τζιτζίκια να τους τραγουδούν ,τον ήλιο και τη γη να τα θρέφουν, τους έδωσε ό,τι δεν βλέπει και δεν φαντάζεται ο ανθρώπινος νους. Ο διάβολος και όσοι συντάσσονται με αυτόν ,έχουν κυριολεκτικά εκπορνεύσει τη χλωρίδα του πλανήτη.

      Δένδρο, ξωτικό της Μαγείας . Φωτο: pinterest

Ας πάρουμε για παράδειγμα μία τριανταφυλλιά. Η ίδια τριανταφυλλιά, όταν ακούει την καμπάνα στον ιερό ναό του χωριού, την καλή νοικοκυρά που την φροντίζει και ζει σε ήρεμο και καθαρό περιβάλλον, αναδύει το άρωμά της. Η ίδια ακριβώς τριανταφυλλιά στην Αθήνα είναι εύρωστη μεν, αλλά χάνει εντός τριών μηνών την ευωδία της. Τα μόνα φυτά που ακόμη  διατηρούν το άρωμά τους είναι τα βότανα και ο βασιλικός στις πόλεις. Ιδίως ο βασιλικός, το δενδρολίβανο και η δάφνη τα οποία αγιάζονται από την εκκλησία μας.

Οι άνθρωποι παραπονούνται γιατί τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν πλέον χάσει το άρωμα και τη γεύση τους. Τα φυτοφάρμακα και οι τεχνητές καλλιέργειες μάς έχουν οδηγήσει να καταναλώνουμε τρόφιμα εντυπωσιακά στους οφθαλμούς, αλλά με μηδενική θρεπτική αξία, σαν άχυρα. Η χλωρίδα επαναστατεί γιατί έχει αντιληφθεί ότι δεν υπηρετεί πλέον το έργο του Θεού, αλλά του εκπορνευμένου στη ψυχή και στο σώμα ανθρώπου, ο οποίος, για λόγους κερδοφορίας, συντάσσεται με τον διάβολο.


                   Εκπορνευμένη μελιτζάνα

Ξυπνούν πλέον τα δένδρα και τα φυτά και αντιλαμβάνονται ότι δεν εργάζονται σκληρά για την προσφορά υπηρεσίας προς το έργο του Θεού, αλλά για να τρέφουν τα γεννήματα του διαβόλου και δεν θέλουν πλέον να ζουν δέσμια σε αυτό το μη ευλογημένο περιβάλλον. Θέλουν να έλθει σύντομα η Δευτέρα Παρουσία και κάθοδος του Κυρίου για να αποδεσμευτεί η φύση από το μαρτύριο της. Ο Δρ Masaru Emoto στην Ιαπωνία ,έκανε ένα πείραμα. Παρατήρησε στο μικροσκόπιο τη μορφοποίηση του μορίου του ύδατος κάτω από διαφορετικά ηχητικά ερεθίσματα. Διαπίστωσε ότι όταν το νερό άκουγε ωραία τραγουδάκια, μορφοποιούσε τον εαυτόν του ανάλογα. Όταν είπε στο νερό “είσαι ένα αθώο παιδί”, εκείνο μορφοποίησε υδάτινη εικόνα με πρόσωπο μικρού παιδιού. Όταν αντίστοιχα του είπε ότι είσαι εγκληματίας, εκείνο μορφοποίησε έναν εγκληματία.

                           Μήλο, βιασμένο παιδί

 Συμπεραίνουμε ότι το νοήμων ύδωρ εντός του σώματος των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, μορφοποιείται ανάλογα και επηρεάζει στη συνέχεια την εξέλιξη του οργανισμού αντίστοιχα. Δεν έλεγαν τυχαία οι παππούδες μας, “σώπασε παιδί μου γιατί μου τάραξες τα ύδατα” .Το σώμα του ανθρώπου περιλαμβάνει 70% νερό. Δεν είναι όμως μόνο το ύδωρ. Είναι και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, όπως ο αέρας, το πυρ και η στερεά ουσία, η γη. Αντιλαμβανόμαστε πόση αλόγιστη παρέμβαση έχει γίνει και στα τέσσερα επίπεδα, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και επηρεάζουν τη σωστή ανάπτυξη των φυτών. Τι έβλεπε και τι άκουγε η μελιτζάνα από τον καλλιεργητή της και το περιβάλλον της καλλιέργειας και με τι φυτοφάρμακα αναπτύχθηκε ,όταν έλαβε σχήμα με φαλλό ; Και ποιος τολμά να καταναλώσει άφοβα αυτή τη μεταλλαγμένη διαβολικά μελιτζάνα και να κατεβάσει μέσα στο σώμα του σατανική ενέργεια;


    Κολοκύθι γυναικείο δεξί πόδι , με Αιγυπτιακή διάταξη δακτύλων

Μας γοητεύουν αυτές οι περίεργες αντιδράσεις της φύσης, τα περίεργα σχήματα τα οποία λαμβάνουν οι καρποί, ενώ στην ουσία θα έπρεπε να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Θα έπρεπε να σηματοδοτούν τη δική μας αντίδραση κατά Θεόν,   τη συστηματική και συνειδητοποιημένη προσπάθεια μας για επαναφορά του φυσικού περιβάλλοντος, σε αυτό για το οποίο πλάστηκε από τον Θεό να  είναι....γιατί ο Θεός, “τα πάντα εν σοφία εποίησεν”.


Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

14/3/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου