Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση προς τους φίλους αναγνώστες μας. Η Αναζήτηση της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.

 




Αγαπητοί αδελφοί,


Στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και Αειπαρθένο Μαρία, στη Θαυματουργή μας Παναγία Βουλκανιώτισσα, ζητάμε με δέος ψυχής, ταπεινότητα καρδίας και φόβο Θεού, όπως φανερωθεί η χαμένη Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας στη Βαλύρα Μεσσηνίας, η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω στο σκαλιστό εικονοστάσι της, στην παλιά, νότια είσοδο του ιερού ναού του Αγίου Αθανασίου δεξιά, από τα μέσα του 19ου αιώνα. Η εικόνα “ενδεχομένως” αφαιρέθηκε πριν ή μετά από το άνοιγμα της δυτικής εισόδου του ναού, μετά από τον μεγάλο και καταστροφικό σεισμό στην Καλαμάτα, κατά τη δεκαετία του 1980.Έκτοτε αγνοείται.

Η Παναγία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε ενύπνια και οράματα πιστών και ιερωμένων, γεννημένων στη Βαλύρα και βαπτισμένων στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου. Παρουσιάζεται ως Οδηγήτρια, (με τον Χριστό στην αγκαλιά πάνω στο αριστερό της χέρι) , σε ασημένια εικόνα διαστάσεων 1μΧ60εκ , τοποθετημένη εκεί ακριβώς που ήταν, ενώ εμφανίζεται στη συνέχεια μία μαυροφόρα αδελφήη οποία ζητά να προσκυνάμε την εικόνα της Παναγίας και να μη νοιαζόμαστε για τα χρήματα στο παγκάρι. Η μαυροφόρα αδελφή πλήττει δυνατά με τη δεξιά της χείρα τα χρήματα πάνω στο παγκάρι , που μοιάζουν σαν πράσινοι-πονηροί όφεις (προφανώς διαβολικοί λογισμοί και πράξεις).

Όποιος διαθέτει, στο παλιό φωτογραφικό του αρχείο, φωτογραφία της εικόνας της Παναγίας της εισόδου, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, παρακαλούμε όπως την προωθήσει ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

effiekond@gmail.comπροκειμένου να τη μοιραστούμε με τους αναγνώστες των ιστοσελίδων μας, οι οποίοι την αναζητούν. Η ευλογία είναι πολύ μεγάλη.

Η Παναγία να φωτίζει τον δρόμο σας.


Ο Θεός μαζί σας!


Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

2/8/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου