Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Όλα για την Αγάπη του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας

 




                                                Μυροβόλα Ανθοδέσμη.Φωτο: Scroutz


Αγαπητοί Συμπατριώτες ,

Τα 150 μέλη του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, η Πρόεδρος κυρία Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά και  η επταμελής επιτροπή του Συλλόγου, απέδειξαν τρανά, κατά την τελευταία εξαετία, την ενεργό συμμετοχή τους σε προσοδοφόρες δράσεις, προς όφελος της αγαπημένης μας γενέτειρας Βαλύρας.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτές τις δράσεις, μπορείτε να ανατρέξετε σε σχετική , πρόσφατη ανάρτηση, με τίτλο: Αγάπη Συκιωτάκη -Μπουρολιά. Η Καταξιωμένη Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, στην ιστοσελίδα η " Βαλύρα" της Ιθώμης, επίσης στη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας, στο Facebook. Παράλληλα, η αξιόλογη κυρία Ευγενία Ντουραμάκου, αναρτά κατά καιρούς πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας, στη σελίδα της στο Facebook. 

Πυρετωδώς, oι ικανές και δημιουργικές Βαλυραίες γυναίκες- φίλες μας, αυτή τη χρονική περίοδο,  βάφουν τον χώρο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Βαλύρας, και ονειρεύονται ένα Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο θα αλλάξει την ποιότητα ζωής, ιδίως των νέων ατόμων στο χωριό, και θα χαρίσει ποιοτική ψυχαγωγία στους μεγαλύτερους.

Εμείς, που είμαστε όλοι μαζί  μια υπέροχη ομάδα, αποτελούμενη από  Βαλυραίους εντός και εκτός Βαλύρας, αλλά και εκτός Ελλάδας, ας πιάσουμε συμβολικά, με τα τρία δάχτυλα που κάνουμε τον σταυρό μας, 2 ευρώ  από το πορτοφόλι μας, και ας τα καταθέσουμε στον ακόλουθο λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς

Κατάστημα Μελιγαλά 1345

Σύλλογος Γυναικών Βαλύρας

-Κουτσοσταθοπούλου Ευγενία, Νικολάου

-Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά, Δημητρίου

Αριθμ.Λογ. 6345 010118 858

IBAN.GR 69-0171-3450-0063-4501-0118-858

Αντιλαμβάνεστε, ότι αν όλοι συντονιστούμε μεταξύ μας, θα μεγαλουργήσουμε! Επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 5.600 άτομα μηνιαία , κατά μέσο όρο, όπως μας ενημερώνει ο δημιουργός της, κύριος Ιωάννης Ε. Λινάρδος, οικονομολόγος και δημοσιογράφος. 

Πρέπει να δράσουμε όλοι ενωμένοι , αγαπημένοι και συντονισμένοι . Το χρωστάμε στα παιδιά μας και  σ΄ εκείνους, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για εμάς, και η ψυχή τους μάς κοιτάζει ψηλά από τον ουρανό. Ο  Τριαδικός Θεός, ο οποίος τα βλέπει όλα,  θα μας το ανταποδώσει σε πολλά άλλα,  τα οποία έχουμε πραγματικά ανάγκη.


Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

28/8/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου