Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Καλό ταξίδι γείτονα της καρδιάς μας....

                            



ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ :  Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

  Ο 74χρονος αγαπητός συμπατριώτης μας, Ανδρόνικας Παρ. Φειδάς, έφυγε για πάντα, στο Road Island των Η.Π.Α. καθώς έχασε τη 'μάχη" με το θάνατο γιατί αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Η νεκρώσιμος ακολουθία θα αποφασιστεί από την οικογένεια ΦΕΙΔΑ, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί     από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.
Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ αγαπητέ μας ΑΝΤΡΟΝΙΚΑ, μικρά παιδάκια από την γειτονιά   του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, την δεκαετία του ΄60 στο πατρικό σας σπίτι,  του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΦΕΙΔΑ, μας έπαιζες καραγκιόζη να μας ψυχαγωγείς!!!!
Επίσης, αρχές του νέου χρόνου 2024, με πρωτοβουλία του ένθερμου φίλου της ΒΑΛΥΡΑΣ αδελφού σου Γιώργου,   προχώρησες σε ευγενική χορηγία ώστε να γίνει ανακαίνιση-λίφτινγκ του Αγροτικού μας Ιατρείου Βαλύρας Ιθώμης , στη μνήμη της αείμνηστης αδελφή σας Βασιλικής Βύνιου -Φειδά , των γονιών σας και των αδελφών της μητέρας σας.


Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Γιώργος Φειδάς, στην εξαδέλφη του Βασιλική Φ. Ηλιοπούλου, ο Ανδρόνικας, ακόμη και ασθενής, οδεύοντας προς το νοσοκομείο, άκουγε με νοσταλγία Ελληνικά τραγούδια στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και αναζητούσε την  ιδιαίτερη πατρίδα  του.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ: Η σύνταξη της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένειά του, σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που είχαμε από τον αγαπημένο του αδελφό Γιώργο Φειδά, όταν  η φωτεινή ψυχή του αλησμόνητου Ανδρόνικα άφησε το  φθαρτό του σώμα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό του αείμνηστου Αντρόνικα Παρ. Φειδά, τις δίδυμες αδελφές Maria  F. Iliopoulou και  Vicky  F. Iliopoulou καθώς και τον αγαπητό μας καθηγητή μαθηματικών κ. Θανάση Στασ. Μπόβη για την ηλεκτρονική διεκπεραίωση, το σκανάρισμα των  φωτογραφιών αυτής της ανάρτησης.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ αγαπημένε μας ΑΝΤΡΟΝΙΚΆ ΦΕΙΔΑ,  γείτονα της καρδιάς μας...
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου