Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Βασίλης Στίγκας: Στο μέλλον μπορεί να θεσμοθετηθεί πολιτικός γάμος μεταξύ ανθρώπου και ζώου!

                         


Αφού ξεκίνησε την ομιλία του προβλέποντας ότι στο μέλλον μπορεί να θεσμοθετηθεί πολιτικός γάμος μεταξύ ανθρώπου και ζώου ή μεταξύ ανθρώπου και κέρινου ομοιώματος, ο Βασίλης Στίγκας δεν άφησε καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο της παρέμβασής του στη συνέχεια. Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» αξιοποίησε την παρουσία του στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει κατά του νομοσχεδίου για τα  ομόφυλα ζευγάρια, που έχει τίτλο «ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις».

«Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτός ο επαίσχυντος νόμος να ανατραπεί» διαβεβαίωσε τους ομοϊδεάτες του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και αφού αναρωτήθηκε «μήπως έχετε στο μυαλό σας να θεσμοθετήσετε σαν υποχρεωτική την ομοφυλοφιλία;» επανέλαβε την αντίθεσή του στην παρένθετη μητρότητα και στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Από πότε τους έπιασε ο πόνος να αποκτήσουν παιδιά; Για τα παιδιά νομίζετε ότι ενδιαφέρονται; Εξυπηρετείτε ξεκάθαρα την παγκόσμια παιδεραστία!» αναφώνησε ο Βασίλης Στίγκας και συνέχισε : «Όποιος διαθέτει πολλά λεφτά θα νοικιάζει έναν gay και θα γίνεται πατέρας ή μητέρα πολλών παιδιών, και θα κάνει ό,τι θέλει σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα».

«Θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως αλλά και της διαστροφής» συνέχισε  και χαρακτήρισε τον συζητούμενο νόμο σαν ένα ανοσιούργημα της παγκόσμιας ελίτ . «Σαν να είσαι στον ωκεανό, να πέφτουν μερικές σταγόνες αίμα και να τρέχουν από παντού οι καρχαρίες για να σε κατασπαράξουν. Έτσι θα πλησιάσουν οι παγκόσμιοι γύπες για πεινασμένα παιδικά κορμιά» μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, υποστήριξε ο Βασίλης Στίγκας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών διαμαρτυρήθηκε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία «πετά στον κάλαθο των αχρήστων τις κραυγές ότι η ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να αποδεχτεί τον ομοφυλοφιλικό γάμο».

Πηγή:

https://www.lifo.gr/now/politics/termatise-o-stigkas-gia-ta-omofyla-zeygaria-nomoshedio-exypiretei-xekathara-tin

 Υ.Σ. ΛΟΑΤΚΙ+ σημαίνει: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Trans (διαφορετική ταυτότητα από αυτή που γεννήθηκε), Queer (gay που δεν προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤ), Intersex (Ερμαφρόδιτοι), + και άλλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου