Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Προχωράμε όρθιοι και αν καμιά φορά πέσουμε, σηκωνόμαστε και προχωράμε

                         



Γεμάτο αισιοδοξία είναι το μήνυμα του ευλογημένου κ. Ιωάννη Θωμόπουλου, του φίλου μας από την όμορφη Ναυπακτία. Με θεοσέβεια και λόγο παρηγορητικό, κάθε πρωί αναρτά στη σελίδα του στο Fb μελιστάλαχτες πινελιές εμψύχωσης, πολύτιμες για όλους μας. Σήμερα, ευχόμενος Καλό Σαββατοκύριακο και Καλό Μήνα, είχε διπλό λόγο να  πολλαπλασιάσει  τις ευχές του. Ας αφήσουμε το εμπνευσμένο μήνυμα του να ζεστάνει  την καρδιά και να φωτίσει την ψυχή μας.

 Καλημέρα απανταχού Ελληνίδες -Έλληνες , Καλημέρα Ελλάδα .

Υπέροχο Σαββατοκύριακο να έχετε , καλό μήνα και καλό καλοκαίρι με υγεία, όμορφες στιγμές και ευτυχία .

Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη από όμορφα πράγματα. Είμαι βέβαιος πως ενωμένοι μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι εφόσον κάνουμε την σωστή επιλογή και δεν σπαταλήσουμε τη ζωή μας σ΄ότι δεν είναι απαραίτητο . Αλλά υπάρχει και η φύση γύρω μας που είναι όμορφη , είναι ένα κομψοτέχνημα , είναι ένα στόλισμα. Είναι πολύ όμορφη η Ελλάδα μας .Αντιστέκεται στον βιασμό που υφίσταται από την ανθρώπινη παρέμβαση .
Παρέχει πλουσιοπάροχα τα αγαθά στον άνθρωπο και το μόνο που ζητά είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας. Όμορφος πολύ είναι ο κόσμος μας και ας φροντίσουμε να τον κρατήσουμε έτσι . Αξίζει να το κάνουμε πιστέψτε με !.
-Μην πικραίνεστε για το όσα δεινά μας κυκλώνουν κάθε μέρα .

Είμαστε δυνατοί και αντέχουμε . Αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανθρώπων . Μα να θυμάστε πάντα, πως αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Δε σταματάει πουθενά η ζωή. Κι ο άνθρωπος σαν τα δέντρα είναι. Ανθίζει, κάνει καρπούς, μαδάει, και πάλι από την αρχή. Κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την ελευθερία .Αντισταθείτε στις εύκολες λύσεις των προβλημάτων που σας προτείνουν κάποιοι που επιδιώκουν να σας κρατούν δέσμιους για το δικό τους συμφέρον .
Προχωράμε όρθιοι και αν καμιά φορά πέσουμε , σηκωνόμαστε και προχωράμε . Μόνο αυτός που στέκεται όρθιος διαρκώς και δεν κινείται δεν πέφτει !

Ιωάννης Θωμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου