Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Βάπτιση του Θεόδωρου Νικ.Λάγιου του νεότερου!

                   



Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., η οικογένεια του αγαπητού συμπατριώτη μας κ. Νίκου Θ. Λάγιου και η λαμπερή σύζυγός του, κα Νίκη Διαμαντοπούλου,   με νονούς το ζεύγος Γιώργου και Γιώτας Καραμπέτσου, βάφτισαν στην ανακαινισμένη Ιερά Μονή Βουλκάνου το αγοράκι τους και του έδωσαν το όνομα ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Έλαβε το όνομα του ευτυχισμένου παππού του κ. Θεόδωρου Λυσ.  Λάγιου. 

Ο παππούς Θεόδωρος  είναι ένας αγωνιστής της ζωής, επί σειρά ετών οδηγός στο ΕΚΑΒ του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, προέδρος του "Θάμυρι" και του Αστέρα Βαλύρας F.C Ιθώμης-Μεσσήνης  στην αρχή της δεκαετίας  του 1980,  ο οποίος διαδέχθηκε τον ιστορικό μας ελληνοαμερικανό πρόεδρο κ. Φώτη Σιάγκρη. 

Μετά το μυστήριο στη Παναγία τη Βουλκανιώτισσα, ο μικρός Θεόδωρος και οι ευτυχισμένοι γονείς του, παρέθεσαν δεξίωση στους εκατοντάδες καλεσμένους τους, στο οικογενειακό κέντρο "Τα ΧΑΝΙΑ", του Aστερικού φίλου μας κ. Σπύρου Ι. Στασινόπουλου, στη γειτονική Λάμπαινα Ιθώμης.

Αγαπητοί μας γείτονες Νίκο και Νίκη να σας ζήσει το νεοφώτιστο, ευχόμαστε να είναι καλότυχος, γερός κι ευτυχισμένος. Nα έχει πάντα κοντά του ανθρώπους που τον αγαπούν και θα χαίρονται με τις επιτυχίες του ο Θεόδωρος Νικ. Λάγιος  ο νεότερος!

 Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου