Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Νεα ισχυρή Διοίκηση στον Α.Π.Σ Αστέρα Βαλύρας F.C Ιθώμης-Μεσσήνης!

              

Φωτογραφίες : Αστέρας F.C. Βαλύρας




Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου, αθλητικογράφος και μέλος της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Αστέρα

Το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Ιουνίου 2024,  παραμονή των ευροεκλογών,   στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στον ιστορικό σύλλογο του Αστέρα.  
Η καινούρια διοίκηση στους «κιτρινόμαυρους’ θα έχει τριετή θητεία  και   απαρτίζεται από επτά μέλη. Η Εξελεγκτική Επιτροπή   είναι τριμελής, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο που ψήφισε η πολιτεία.
 Παρουσία της νομικού κας Αντωνοπούλου, του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας , ψήφισαν 49 μέλη, και τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας έχουν ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος Κ. Καισαρης 32
ΜΕΛΗ
Κώστας Θ. Καυκούλας 44
Νίκος Τ. Καρύδης 39
Μάριος Κλειώτης 29
Σταυρος Μπατάλιας 27
Ραφαήλ Ι. Λινάρδος 20
Ιωάννα Τζαβάρα 20
------------------------------------
ΣωκράτηςΤσετσενέκος 19
Γιώργος Β. Ραμογιαννόπουλος 18
Χρήστος Παπαδόπουλος 12
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ανδρέας Γ. Δουλάμης 34
Χρήστος Π. Παπαγεωργίου 33
Στασινός Αθ. Μπόβης 20
----------------------------------------
Μαρία Μιχαλοστάμου 19
Ευσταθία Μπινίσκου 8
Νέο ΔΣ με τη πρώτη συνεδρίαση για τον Αστέρα Βαλύρας !!!
 
  Νέο Διοικητικό συμβούλιο  απέκτησε ο Αστέρας Βαλύρας, μάλιστα αυτό υλοποιήθηκε από την πρώτη συνεδρίαση, παρά την επικινδυνολογία που είχε δημιουργηθεί ότι ο Αστέρας δεν θα μπορούσε συμπληρώσει ψηφοδέλτιο με ενεργά μέλη, ώστε να διεκδικήσουν θέση στο ΔΣ.


Σαράντα εννέα (49) ήταν οι ψηφοφόροι που συμμετείχαν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχής μιας και στην προηγούμενη διαδικασία του 2022 ήταν σαράντα έξι (46).
Να σημειωθεί ότι χθές οι εκλογές υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά με το νέο καταστατικό του Συλλόγου, το οποίο έχει εναρμονιστεί πλήρως με τον νέο αθλητικό νόμο, πλέον το ψηφοδέλτιο για να εκλεγεί το 9μελες συμβούλιο έχει 3 τμήματα:
Τα τμήματα εκλογής Προέδρου, εκλογής Μελών, και  εκλογής της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Τα χθεσινά αποτελέσματα είχαν ως εξής :
Πρόεδρος για την επόμενη τριετή θητεία εκλέχθηκε ο κ. Χρήστος Κ. Καίσαρης κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει για 5ο έτος στην προεδρία του Αστέρα, καθώς επίσης το ίδιο ισχύει και για τον μέχρι πρότινος Γεν. μας Αρχηγό κ. Κώστα Θ. Καυκούλα και του Έφορα- υπευθύνου γηπέδου κ. Νίκου Τ. Καρύδη, καθήκοντα που πιθανώς να αλλάξουν με την είσοδο νέου "κιτρινόμαυρου αίματος" στο συμβούλιο.
Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε και τη μεγάλη απουσία από τις υποψηφιότητες η οποία ήταν αυτή του μέχρι και χθές Αντιπροέδρου του Αστέρα, κ. Ανδρέα Γ. Δουλάμη. Ο Ανδρέας το 2019-2020 μπροστάρης μαζί με τους κ.κ. Κώστα Καυκούλα, Βασίλη Καυκούλα και Κώστα Σιάγκρη σε ρόλο παικτών και άτυπα Διοίκησης, αποσόβησαν τον κίνδυνο να μην διαλυθεί η ιστορική μας ομάδα και τελικά να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας με το καθεστώς που προαναφέραμε.
Η απουσία του θα είναι σημαντική, όμως ως μέλος της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής με τους Στασινό Αθ. Μπόβη και Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου, είμαστε σίγουροι ότι πάλι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το καλό του Αστέρα Βαλύρας.
Ανδρέα, από αυτό το βήμα της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας , σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανιδιοτελή προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια στον Αστέρα Βαλύρας.
 Όσον αφορά τις θέσεις των μελών του Δ.Σ. , η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα για συγκρότηση σώματος.  Βάση του καταστατικού και της πλειοψηφίας των σταυρών που συγκέντρωσαν οι εκλεγέντες, θα αναλάβουν καθήκοντα Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα, Ταμία, Γενικού Αρχηγού, Έφορα, τριών Συμβούλων και ενός αναπληρωματικού Συμβούλου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ήδη ο προγραμματισμός της νέας σεζόν μπήκε σε “μερική” εφαρμογή ( εκκρεμεί ο ορισμός των καθηκόντων του νέου Δ.Σ) με πρώτο θέμα την πρόσληψη προπονητή – έχουν ξεκινήσει  συζητήσεις με τρεις "3" προπονητές – και αμέσως μετά σειρά έχουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.
Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου
  Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μητέρες της Βαλύρας για τους εκλεγέντες και δραστήριους στα κοινά, άξιους γιούς τους. Ιδιαιτέρως στην κα Ειρήνη Κούτλη -Λινάρδου , μητέρα του κ. Κώστα Θ. Καυκούλα , υπαξιωματικού  του Στρατού, Συμβούλου στην Κοινότητα Βαλύρας, πρώην Αρχηγού και  εκλεγέντος μέλους  στο νέο Δ.Σ. του Αστέρα FC Βαλύρας, και στο  στερνοπαίδι της, τον   κ. Ραφαήλ Ι. Λινάρδο, επιθετικό παίκτη, Φυσικοθεραπευτή και μέλος στο νέο Δ.Σ. του Αστέρα.
Ανάμεσα στα νέα μέλη της Εξελεκτικής Επιτροπής είναι και ο κ. Στασινός Αθ. Μπόβης, επιχειρηματίας ελαιοπαραγωγός και δραστήριος στην Τοπική Κοινότητα Βαλύρας,  οποίος ανακοίνωσε τα ακόλουθα στη σελίδα του στο FB:


-θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους ώστε να εκλεγώ στην εξελεγκτική επιτροπή, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πρότασή τους να συμμετάσχω και συγχρόνως να εκφράσω την χαρά μου, που σε τόσο δύσκολους καιρούς μπορούμε να στηρίζουμε Σωματεία και δραστηριότητες, όπως είναι ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός γενικότερα, μέσα στο χωριό μας και παντού....
🌹
 Καλή  επιτυχία Αστέρα μας, με νέο δυναμικό ξεκίνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου