Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Μεταφέρθηκε η κολώνα της ΔΕΗ που ήταν στη μέση του δρόμου στο Γεφυράκι Βαλύρας!

     



Ανταπόκριση: κ. Χρήστος παν. Παπαγεωργίου

Με παρέμβαση του Βαλυραίου κ. Δημήτρη Τσιλίκα, στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας, δόθηκε τέλος στην παραμονή της επικίνδυνης κολώνας της ΔΕΗ στη μέση του ασφαλτοστρωμένου δρόμου , στην περιοχή Γεφυράκι Βαλύρας, κοντά στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα πρόσκρουσης οχημάτων και τροχοφόρων, από τον περασμένο Ιανουάριο που έγινε διεύρυνση και ασφαλτόστρωση του δρόμου, αλλά η κολώνα αλόγιστα συνέχισε να παραμένει σχεδόν στη μέση του δρόμου!
Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Μπορεί η αρχαία Ελλάδα να είναι γνωστή (και) για τους μεγάλους αρχιτέκτονες και γλύπτες της, μπορεί οικοδομήματα όπως η Αρχαία Ιθώμη-Μεσσήνης, ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, να αποτελούν φωτεινό φάρο για τον παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά και νεοέλληνες, ειδικά οι Μεσσήνιοι εργολάβοι που αναλαμβάνουν έργα του δημοσίου, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, με ορισμένες δυστυχώς ατυχείς εξαιρέσεις!


Άλλο ένα θαύμα της μηχανικής, έλαβε χώρα στη Βαλύρα Ιθώμης -Μεσσήνης, όπου όταν μετά από πολλά χρόνια, οι αρμόδιες αρχές πήραν την απόφαση να ασφαλτοστρώσουν έναν νευραλγικής σημασίας δρόμο, νοτιοανατολικά του Κοιμητηρίου της Βαλύρας. Το αποτέλεσμα ήταν η απίστευτη φωτογραφία, που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων μας.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ: O «πανταχού παρών» Βαλυραίος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Βαλύρας, απηύδησε ο άνθρωπος από την πολύμηνη αδιαφορία του ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, και με προσωπική του παρέμβαση ζήτησε τη μεταφορά της επικίνδυνης κολώνας προς αποφυγήν ατυχήματος. Έγινε επιτυχώς η μεταφορά της, παραπλεύρως του κοινοτικού δρόμου.
Ο κ. Τσιλίκας (σ.σ. θα είναι ξανά υποψήφιος) για το 3μελες συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Γραφείο του με τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο.

Ο κ. Δημήτρης Τσιλίκας

Επίσης, στην προσωπική του ηλεκτρονική ιστοσελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής:
Dimitris Tsilikas
"Μετά από προφορική επικοινωνία με τη διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ακολούθως αίτησής μου στις 8/6/2023 για μεταφορά της κολώνας μέσα στο δρόμο, που βρισκόταν εκεί κατά την ασφαλτόστρωση του δρόμου τον περασμένο Χειμώνα, στις 17 Ιανουαρίου 2023, και προς αποφυγή τροχαίου δυστυχήματος, έγινε μεταφορά της παραπλεύρως του δρόμου, το Σάββατο 24/6/2023".
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου