Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Έφυγε σαν πουλάκι στην αγαπημένη της Αγία Τριάδα!

                             


Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Τι θέλει η ψυχή του ανθρώπου; 
Δεμένη με τις παιδικές αναμνήσεις της και τους ιερούς χώρους όπου  οι  αγνοί οφθαλμοί της συνάντησαν τον Θεό , αναπολεί εκείνες τις μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές, όταν το γήρας έχει ορθώσει ταφόπλακα στη σάρκα και επιζητεί ο  χρόνος του αφανισμού τη δικαίωση, την εφαρμογή του απαράβατου νόμου των θνητών.Τον Θεό συνάντησε η γερόντισσα Μαγδαληνή στην αγαπημένη της Αγία Τριάδα  Βαλύρας, και εκεί παρέδωσε το πνεύμα της στο Κύριο και Θεό της!
 Πλήρης ημερών αποδήμησε εις Κύριον, στα 89 έτη της ξαφνικά,  και άφησε την Κοινότητα της Βαλύρας άφωνη, όταν κατόπιν συσντηματικής έρευνας της Τροχαίας  στην ευρεία περιοχή βρέθηκε νεκρή στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος. Μεγάλο ήταν το κατόρθωμα για την ψυχή της αείμνηστης Μαγδαληνής Δρακοπούλου, αφού άντεξε να φθάσει καταπονημένη η γερόντισσα έως στον αυλύγυρο του ιερού χώρου και  λύσει τα δεσμά της με την επίγεια ζωή δια παντός. 
Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της , ο Κύριος να την αναπαύσει  στον Παράδεισο.
Ακολουθεί ενημέρωση  από τον  συνεργάτη της ιστοσελίδας μας κ. Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου:
 Σύμφωνα με το επαρχιακό Γραφείο Εξυπηρετήσεων Αφοί "Χιώτη Μελιγαλά"  και σε ωρα που θα αποφασίσει η οικογένειά της θα τελεστεί ΤΡΙΤΗ η ΤΕΤΑΡΤΗ στο 3ο ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ η εξόδιος ακολουθία τής εκλιπούσης που έχασε τη "μαχη" με το θάνατο ξαφνικά καθώς βρέθηκε   νεκρή   -υπέστη βαρύ καρδιολογικό επεισόδιο ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ στη περιοχή της Αγίας Τριάδος Βαλύρας-  από τον συμπατριώτη μας  Αστυνομικό της Τροχαίας κ. Κώστα Ράμμο.
Στο τελευταίο αντίο θα την συνοδεύσουν ο αγαπημένος της σύζυγος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, τα δύο παιδιά τους, τα μέλη της οικογενείας της, συγγενείς, φίλοι-ες και  δεκάδες συμπατριώτες μας απο τη Βαλύρα  και την περιοχή της  Αττικής.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ σεβάσμια γερόντισσα Μαγδαληνή Δρακοπούλου.
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου