Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Καλοκαιρινό ξεφάντωμα με παραδοσιακή μουσική και χορό στη Βαλύρα

 



Την 19η Αυγούστου και ώρα 22:00, ο Αστέρας FC Βαλύρας υπόσχεται μια μαγική βραδιά με την βασίλισσα του Δημοτικού τραγουδιού και όχι μόνο, Ε Φ Η  Θ Ω Δ Η, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας.
Με σεβασμό στον πανηγυρικό εορτασμό της 15ης Αυγούστου στην Ιερά Μονή Βουλκάνου, το Δ. Σ. του Αστέρα 
F.C. Βαλύρας, αποφάσισε τον ετήσιο εορτασμό του καλοκαιριού να τον πραγματοποιήσει την 19η Αυγούστου, και έλαβε πολλά συγχαρητήρια γι΄ αυτή του τη συνειδητή επιλογή, μαζί με τις ευχές της Παναγίας Βουλκανιωτίσσης για μία νέα αθλητική σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Αστέρα στο FB, η βραδιά υπόσχεται να είναι γεμάτη κέφι και διασκέδαση, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής, συνοδεύοντάς το με τις πατροπαράδοτες γεύσεις της ζουμερής γουρνοπούλας, τα λαχταριστά σουβλάκια και φυσικά τις παγωμένες μπύρες και  διάφορα ποτά.

Μουσικό Πρόγραμμα:
Την Έφη Θώδη την ξέρετε...δεν χρειάζονται συστάσεις θα την πλαισιώσουν για να απογειώσουν το κέφι οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες:
Έλενα Βαρσάμη
Γιώργος Ζούπινας
Σταύρος Μπατάλιας

Είσοδος: 3 ευρώ
Δώρο
:
Με την είσοδο, κάθε επισκέπτης συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση για ένα τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει ένα αξέχαστο 2ημερο ταξίδι στη Σίφνο.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Αστέρα Βαλύρας, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η εκπομπή ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ.
Σας περιμένουμε όλους για μια βραδιά γεμάτη μουσική  και χορό! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου