Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ήταν δίκαιο...και έγινε πράξη!

             

                                                Φωτό. κ. Κώστας Θ. Καυκούλας


Η πλειοψηφία του Δήμου Μεσσήνης και της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας , ήδη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πανηγυρίζει την επανεκλογή του δραστήριου και δημοφιλούς Δημάρχου της, κ. Γιώργου Ηλ. Αθανασόπουλου. Ο κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, φίλος της ιστοσελίδας μας, μηχανικός οχημάτων και οδηγός του Δήμου Μεσσήνης , μέσα από την καρδιά του αναφώνησε, “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” ιστορική φράση για την επανεκλογή του άξιου Δημάρχου του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας” στον Δήμο Μεσσήνης. Στη Βαλύρα εκλέχθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Στ. Τσιλίκας και Κώστας Θ. Καυκούλας στο συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας, με 292 ψήφους.

Προσωπικά, ευχαριστώ τον Θεό γιατί   σημαντικά έργα στον Δήμο μας έχουν ξεκινήσει και είναι δύσκολο έως αδύνατον να ολοκληρωθούν, χωρίς την σταθερή επίβλεψη και παρακολούθηση των εμπνευστών τους. Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια......ασυλλόγιστης ασυνέχειας και αδιαφορίας, όσον αφορά την πρόοδο του τόπου μας.... γι΄ αυτό με κομμένη την ανάσα παρακολουθώ τα έργα του Δήμου Μεσσήνης, και εύχομαι να υπάρξει σταθερότητα και λογική συνέχεια, προκειμένου να λάβουν σάρκα και οστά όλα αυτά τα θαυμαστά, που σχεδίασε και υλοποιεί με τους δραστήριους Αντιδημάρχους και συνεργάτες του ο αεικίνητος και αισιόδοξος κ. Γιώργος Ηλ. Αθανασόπουλος .


                                         Φωτό: κα Αθανασία Αχιλ. Μπατάλια

Η “Δύναμη Δημιουργίας” είθε να σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα και να επιφέρει τις επιθυμητές αλλαγές και στη Βαλύρα μας, σε όλα εκείνα στα οποία έχουμε αναφερθεί και  αναλύσει κατά το παρελθόν, που εκκρεμούν και χρήζουν άμεσης επέμβασης. 

Ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

                                  Φωτό: κ. Δημήτρης Στ. Τσιλίκας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσοι από τους συγχωριανούς μου επέλεξαν τον συνδυασμό μας ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με Δήμαρχο τον Γεώργιο Αθανασόπουλο και εμένα προσωπικά, ως Πρόεδρο της Κοινότητας μας προκειμένου να τους εκπροσωπήσω στα κοινά καθημερινά προβλήματα μας ώστε να δώσουμε πνοή και ΔΥΝΑΜΗ στο όμορφο χωριό μας ΒΑΛΥΡΑ να πάει ένα βήμα μπροστά!!!

Ευχαριστώ θερμά τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιους μου για τον όμορφο και δίκαιο αγώνα που δώσαμε!

Σας υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας με γνώμονα ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!

 Με υψηλό ήθος και περιχαρής ο κ. Κώστας Θ. Καυκούλας, Αρχηγός  στο Δ.Σ.  του Αστέρα Βαλύρας, και εκλεγμένος σύμβουλος στο νέο Τοπικό Συμβούλιο με τον Συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας, αναφέρει στη σελίδα του στο fb τα ακόλουθα:

Χθες στη Βαλύρα (8/10/2023), ήταν μια ωραία αυτοδιοικητική γιορτή και πραγματικά νοιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγχωριανούς μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μου θέση στο τοπικό συμβούλιο με το συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας.

Πολλά συγχαρητήρια στο Δημαρχό μας κ. Γιώργο Αθανασόπουλο   για την θριαμβευτική επανεκλογή του η οποία τα λέει όλα !!!

Αντίστοιχα η κα Ειρήνη Κούτλη Λινάρδου στη Βαλύρα, εύστοχα ευχήθηκε στον κ. Καυκούλα:

Συγχαρητήρια Κώστα μου! Για την εκλογή σου!! Τα προτερήματα της προσωπικότητας σου εκλέχθηκαν!!! Τώρα καλή δύναμη στο έργο που θα αναλάβεις!! Ξέρω ότι θα τα καταφέρεις!!!

Πολλά μπράβο σε όλους τους υποψήφιους για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, αποδεικνύοντας ότι αν προσπαθούμε συνειδητά μπορούμε να έχουμε πολιτικό πολιτισμό, τονίζει ο κ. Καυκούλας.

Η σκυτάλη της δημιουργίας πέρασε δυναμικά σε άξια χέρια στη Βαλύρα , αναπτερώνοντας το ηθικό των κατοίκων του χωριού. Αναμένεται μία λαμπρή πορεία, όσον αφορά την αποκατάσταση των κακώς κειμένων στο χωριό μας, που χρονίζουν για πολλές δεκαετίες.


                                     Φωτό: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Εντυπωσιακά πλούσιοείναι το ρεπορτάζ του κ. Χρήστου Παν. Παπαγεωργίου, για τη συγκέντρωση της 1ης Οκτωβρίου 2023, στην πλατεία της Βαλύρας, όπως δημοσιεύθηκε στο sportsnoto! Λέγει ο δημοφιλής Αθλητικογράφος:

Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση κόσμου, μίλησε στην πλατεία της Βαλύρας, το βράδυ της Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2023, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο αυριανός Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας”, ευχαρίστησε τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης για τη δυναμική συμμετοχή τους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη.


                                        Φωτό: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Παρουσιάζοντας τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και τους στόχους της επόμενης πενταετίας για τον Δήμο Μεσσήνης, είπε μεταξύ των άλλων:

Στόχος της δημοτικής παράταξης είναι να συνεχίσει τις παρεμβάσεις που διευκολύνουν τους αγρότες και τις καλλιέργειές τους, να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φυσικό πλούτο, και να αναδείξει την πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ιθώμης.

Γι’ αυτό επιδιώκει τη διασύνδεση του αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Ακολούθως, ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική Αρχή ήταν παρούσα σε κάθε Δημοτική Ενότητα σε κάθε χωριό, δίπλα στον πολίτη και έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα, δίνοντας καθημερινό αγώνα για το καλό του τόπου, απαντώντας στο ψέμα και τη χυδαιότητα με την αλήθεια του έργου της.


                                 Φωτό: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Μεσσήνης, και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας, καλή επιτυχία στους δίκαιους στόχους σας!

Θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Γιώργο Οικονομόπουλο, Κώστα Θ. Καυκούλα και Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου, για τις εύστοχες αναρτήσεις τους!

Ο Θεός μαζί σας!

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

10/10/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου