Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Το Δημοτικό Σχολείο Βαλύρας τίμησε με λαμπρότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

                    

                                  Δημοτικό Σχολείο Βαλύρας , 28η Οκτ. 2023.

                                            Φωτό: κ. Κώστας Θ. Καυκούλας


Το Δημοτικό Σχολείο της Βαλύρας, με τους άξιους μαθητές, δασκάλους και γονείς, έδωσε και φέτος το παρόν στον λαμπρό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Παρέλασαν οι μαθητές με την Ελληνική σημαία και τις παραδοσιακές λευκές-μπλε ενδυμασίες τους με θάρρος, πυγμή και πατριωτικό συναίσθημα, και παρέστησαν όλοι με ευλάβεια στη θεία δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, ιερουργούντος του σεπτού πατρός κ. Ιωάννου Φωτεινού.

Ακολούθησε πανηγυρικός λόγος και απαγγελία ποιημάτων με θεατρικά δρώμενα και χορούς στην πλατεία της Βαλύρας, όπου οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τα όμορφα νιάτα , το λαμπρό μέλλον της λατρεμένης γενέτειράς μας.

Αγαπημένα μας παιδιά, ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία. Η Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου, που εορτάζεται σήμερα από την Εκκλησία μας, και το πνεύμα των ηρώων του έπους του 1940 να φωτίζουν την πορεία σας και να στολίζουν με αρετές και γνώσεις τη ζωή σας.


                                       Η Αγία Σκέπη. Φωτό: Ο Θεός είναι Παντού

 Συγχαρητήρια στους γονείς και δασκάλους σας για την άριστη ανατροφή και παιδεία σας καθώς και τη λαμπρή παρουσία όλων σας στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Βαλύρα μας.

Φωτό: κα Μαρία Ντούρου

Οι φωτογραφίες σας θα μείνουν αλησμόνητες στο ιστορικό αρχείο   του χωριού μας, για να σας θυμούνται οι επόμενες γενιές, και εσείς να ανατρέχετε με συγκίνηση, όπως κι εμείς οι μεγάλοι, στα μαθητικά σας χρόνια.



Χρόνια σας Πολλά!

Θερμές ευχαριστίες στον κΚώστα Θ. Καυκούλα, Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας και Αρχηγό του Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας, που απαθανάτισε τους μαθητές  του χωριού μας.


Ο Θεός μαζί σας!


Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

28/10/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου