Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Υπέρ Υγείας της Κυρίας Ελένης Φειδά

                             

                           Η νεόνυμφη κυρία Ελένη Φειδά.Φωτο: lyrasi.blogspot.com

Δύσκολες στιγμές περνά αυτή την περίοδο η σύζυγος του αγαπητού κυρίου Γιώργου Π. Φειδά, κατόπιν  νοσηλείας της σε νοσοκομείο στο Road Island των Η.Π.Α.

Η όμορφη σωματικά και ψυχικά, φιλόστοργη και εργατική κυρία Ελένη,  στα 15 χρόνια της ήλθε νυφούλα στη Βαλύρα και με τον κατά επτά χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της Γιώργο μετανάστευσαν στο Road Island των Η.Π.Α., στις αρχές της δεκαετίας του 1970.
Ακούραστη στην πάροδο των χρόνων η  έχουσα πολλαπλούς οικογενειακούς και επαγγελματικούς ρόλους κα Ελένη, με βαθιά πίστη στον Θεό, υποστηρίζει όλα τα επιχειρηματικά τολμήματα του συζύγου της και της ευρύτερης οικογενείας της. Σύζυγος, μητέρα , γιαγιά και   εργαζόμενη καθημερινά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, παραμένει αήττητη έστω κι αν χιονίζει αχνά-αχνά στην όμορφη κεφαλή της. Με αγάπη προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και συχνές πράξεις ευγνωμοσύνης και ελεημοσύνης προς τις κοινωνικές δομές του τόπου που την καλοδέχτηκε και τη βοήθησε να ευημερήσει, διανύει τον πρόσκαιρο τούτο βίο της, αποσπώντας τον σεβασμό και την αγάπη όλων όσων έχουν την ευτυχία να τη γνωρίσουν. Αισθάνεται ευγνώμων για τη ζωή που τής χάρισε ο Παντοδύναμος Θεός,   για τον μοναδικό σύντροφο που έφερε στη ζωή της, για τα αξιόλογα ηθικά, επιστημονικά και επαγγελματικά παιδιά της, και τα όμορφα  εγγόνια της.

Όσος κι αν είναι ο σωματικός πόνος, εκείνη που σίγουρα αντέχει είναι η κυρία Ελένη!

Απαρηγόρητος όμως παραμένει ο αγαπητός σε όλους μας κύριος Γιώργος Π. Φειδάς, γι΄ αυτό που συνέβη στη “μικρούλα” του, αφού η λατρεμένη Ελένη του ποτέ δεν μεγάλωσε μέσα στην καρδιά του, αλλά κατοικοεδρεύει για πάντα ως νεόνυμφη.

Η αίσθηση ότι δεν δύναται να την προστατεύσει τον εξοργίζει, αφού την αγαπά τόσο όσο παρακαλεί τον Θεό να κλέβει χρόνια από τη ζωή του και να τής τα χαρίζει απλόχερα.

Κεράκια υπέρ υγείας της κυρίας Ελένης ανάψαμε όσοι έχουμε ενημερωθεί σχετικά , πρόσφορο προσκομίσαμε στις εκκλησίες τής ενορίας μας   και χρηματικές δωρεές υπέρ των πτωχών  κάναμε, έστω και μικρές, ανάλογα με τις δυνατότητες που μάς επιτρέπουν αυτοί οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε πανελλαδικά.

Η αγάπη του ζεύγους που δεν μαράθηκε με την πάροδο των ετών, αλλά έβγαλε βαθιές ρίζες και άνθισε σε ξένο τόπο, είθε να επουλώσει με την ευλογία του Κυρίου μας κάθε πληγή, σωματικά και ψυχικά.

Αγαπητή κυρία Ελένη Φειδά, με ακράδαντη πίστη στον Θεό, σάς ευχόμαστε καλή ανάρρωση τάχιστα και άμεση ψυχική ανακούφιση στον σύζυγό σας,   στα μέλη της όμορφης οικογενείας σας, και σε όλους τούς συγγενείς και φίλους σας. Είμαστε  βέβαιοι ότι ο Κύριός μας και η άγρυπνη Παναγία Βουλκανιώτισσα επιφυλάσσουν για εσάς όμορφες και ανώδυνες ημέρες.


Ο Θεός μαζί σας!


Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

16/1/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου