Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας!

 




 

   Ανταπόκριση: κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου  

 

 

Καινούρια ισχυρή επταμελή (7) διοίκηση με αρκετά νέα πρόσωπα εκλέχτηκε την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024,και ώρα 19:00-21:00, στον Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας! Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε διαδικτυακά από τη κ. Μαρία Φωτεινού-Χρηστάκη, οι εκλογές διεξήχθησαν σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, στην αίθουσα του  παλιού Δημαρχείου Ιθώμης στη Βαλύρα, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου – Δικηγόρου που όρισε το Πρωτοδικείο Καλαμάτας.  

 


Η προσέλευση των Βαλυραίων Γυναικών ήταν μαζική, ξεπέρασαν τα 50 άτομα… Την προσεχή εβδομάδα το νέο Δ.Σ θα συνέλθει σε σώμα, προκειμένου να γίνει συγκρότηση του νέου προεδρείου.

 Η σύνταξη της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας, χαιρετίζει την καινούρια διοίκηση και εύχεται καλή επιτυχία στο νευραλγικό-δημιουργικό της έργο, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βαλύρας, τον Δήμο Μεσσήνης, καθώς και τους τοπικούς συλλόγους και φορείς .

 Το ΝΕΟ Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας έχει ως εξής:

27. Καπότη-Αδαμοπούλου Ελένη

40. Δημητρακοπούλου-Τζώρτζη Δήμητρα

25. Δημητροπούλου-Κλειώτη Παναγιώτα

35. Τσιλίκα Ελένη

16. Συνοδινού-Μπουζαλά Μαρία

20. Φωτεινού-Χρηστάκη Μαρία

23. Χαραλαμποπούλου Ντόρα



Τέλος,   θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη, από τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας των "ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΛΥΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", να μην ευχαριστήσουμε από καρδιάς δημοσίως και να μη συγχαρούμε την επιτυχημένη απερχόμενη πρόεδρο, κα. Αγάπη  Συκιωτάκη-Μπουρολιά, για την ενασχόλησή της, επί σειρά ετών, με τον Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας και τα πετυχημένα bazaar, με εκατοντάδες επισκέπτες στην πλατεία της γενέτειράς μας Βαλύρας , που άφησαν εποχή...  



Θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρία Φωτεινού-Χρηστάκη για την ενδελεχή ενημέρωση και   συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας!


Καλό καλοκαιράκι με τις οικογένειές σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και η Θαυματουργή Παναγία Βουλκανιώτισσα μαζί μας!

Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου

Πηγή:Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το αρχείο του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας.

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου