Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Εθελοντικές πρωτοβουλίες που μας θυμίζουν ότι ακόμη είμαστε άνθρωποι!

             

             



 

«Δεν είναι ο οδηγός ταξί που με παραλαμβάνει κάθε πρωί, έλεγε ο αείμνηστος Μπαρμπαλιάς, αλλά ο ευλογημένος Σταύρος με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα που μου δίνει κουράγιο για ζωή…. δεν είναι η επιχειρηματίας που φροντίζει να λειτουργεί το κατάστημα τροφίμων της οικογενείας της, είναι η κα Θεοδώρα που ανάβει ανελλιπώς τα καντηλάκια στο Κοιμητήριο της Βαλύρας και ανασταίνει με τη θεοσέβειά της νεκρούς….δεν είναι οι χυλοπίτες που παράγει και πωλεί η κα Ουρανία αλλά το χαμόγελό της, η θετική της διάθεση και ο καλός λόγος στο στόμα της….δεν είναι ο Αχιλλέας ο καλός κυνηγός και κτίστης, είναι ο άνθρωπος που με  έχει σώσει όταν έπεσα και δεν είχα χέρι να σηκωθώ….δεν είναι…δεν είναι… είναι ο ίδιος ο Θεός μέσα τους ».

Κάθε άνθρωπος στη Βαλύρα είναι μοναδικός, και κρύβει εντός του την ανεκτίμητη καλοσύνη και το φιλότιμο που κανένας δεν μπορεί να εξαγοράσει, αρκεί να του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να το εκδηλώσει με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον πλησίον».

Πρόσφατη συγκινητική πράξη μεγάλης σημασίας είναι η προσφορά του δραστήριου και γενναιόδωρου εθελοντή, κ. Κώστα Κοντόπουλου, που κυριολεκτικά «ξύρισε» περιμετρικά το γήπεδο Μαρακανά κάμπου, ώστε καλλωπισμένο να υποδεχθεί τις νέες δραστηριότητες της αθλητικής σεζόν 2024-25, τόσο της αθλητικής ομάδας του Αστέρα FC Bαλύρας, όσο και της Ακαδημίας που καλλιεργεί αθλητικά τα «βλαστάρια» της Κοινότητάς μας καθώς και των γύρω-χωριών. Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα

 «Αστέρας Βαλύρας 1951-2024» στο FB, γράφει ο αγαπητός και δημοφιλής αθλητικογράφος της Βαλύρας, κ. Χρήστος Παν. Παπαγεωργίου :

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Κοντόπουλο για την εθελοντική του προσφορά ώστε να καθαριστεί περιμετρικά ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού  γηπέδου Βαλύρας με την επωνυμία "Μαρακανά κάμπου.


                   


Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο και θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου,

γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας ποδοσφαίρου του Αστέρα Βαλύρας FC.

Είτε είσαι αρχάριος είτε έμπειρος παίκτης, στην Ακαδημία του Αστέρα Βαλύρας θα βρεις τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι, σε ένα περιβάλλον που προάγει την ομαδικότητα, την ευγενή άμιλλα και τη φιλία.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Aκαδημίας μας.

Οι ώρες των προπονήσεων είναι:

Σάββατο και Κυριακή 10:00-12:00.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται σε φυσικό χλοοτάπητα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας!



Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

697 5954903  και  6930319030

Τελικώς, είναι οι άξιες γυναίκες της Βαλύρας, οι άνδρες εθελοντές του χωριού μας και οι φίλοι μας, όπως η κα Τίνα Πετρουλάκη και ο κ. Παντελής Καράμπελας από το Αριοχώρι,  είναι όλες εκείνες οι όμορφες ψυχές που με βλέμμα αγάπης στη μακαρία Μεσσηνία μας προσφέρουν εθελοντικά στην κοινότητά τους, και κάνοντας τη «μεγάλη διαφορά»!

Συγχαρητήρια αγαπητέ κ. Κώστα Κοντόπουλε…να το ξανακάνετε!!!

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Χρήστο Παν. Παπαγεωργίου για την ενδιαφέρουσα ανάρτησή του και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο Θεός μεθ΄ημών,

Ευθυμία Η. Κοντοπούλου

24-9-2024

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου