Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ!

Το 1998 η Θ.Σ. ξεσκόνισε στο σπίτι της τις φωτογραφίες του Γέροντος Πορφυρίου και του Γέροντος Παϊσίου, τις φίλησε και τους παρακάλεσε να προστατεύουν τον άνδρα της, τα παιδιά της και αυτήν. 
Κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της αισθάνθηκε πως κάποιος την έσπρωξε με μεγάλη δύναμι και από την κορυφή της σκάλας έφθασε στο τελευταίο σκαλοπάτι. Η γλώσσα της κρεμάστηκε έξω και την δάγκωνε. Το αυτί της κόπηκε και κρεμόταν. Τα αίματα γέμισαν το πάτωμα. Να μιλήση δεν μπορούσε. Στο σπίτι δεν ήταν κανείς να την βοηθήση. Κατάφερε και έστρεψε τα μάτια της στο πλάι. Είπε μέσα της:

«Παναγία μου βοήθησε με». 
Τότε είδε πλάι στο κεφάλι της δύο ρασοφόρους από τα γόνατα και κάτω και τέσσερα καλογερικά μαύρα παπούτσια. Προσπάθησε να σηκώση το κεφάλι να ιδή ποιοι ήταν και δεν μπόρεσε. Η γλώσσα της ελευθερώθηκε από τα δόντια της, τα πόδια των ρασοφόρων χάθηκαν από πλάι της και μπόρεσε και σύρθηκε και τηλεφώνησε στον άνδρα της. Της έρραψε το αυτί (είναι γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος) κι ενώ ο χόνδρος δεν κολλάει, αυτής το αυτί όχι μόνον κόλλησε, αλλά δεν της έμεινε ούτε σημάδι.
Πηγή: Αδαμαντίας Πιπεράκη-Καβαγιά, Βίος και ασματική ακολουθία του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Αθήνα - ΔΙΑΚΟΝΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου