Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ!!! ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!

- «Η Ελλάδα ΔΕΝ θα συμμετάσχει στον Μεγάλο Πόλεμο»!
- «Οι Μεγάλες Δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη»!
- «Λίγο πριν τον Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη»...

Σόνια Μαυρίδου

Τώρα τελευταία άκουσαν τα αυτιά μου, με μεγάλη μου τ’ ομολογώ κατάπληξη, κάποιους άπιστους και ασεβείς να... αμφισβητούνε αυτά τα θαυμαστά που έχει προφητέψει ο Γέροντας Παΐσιος!!! Οι αντίχριστοι αυτοί, που σίγουρα τους έχει καταλάβει ψυχές και μυαλά ο κακός Δαίμονας, το παίζανε λέει «ορθολογιστές» και ισχυριζόντουσαν πως... δεν γίνονται θαύματα (!), πως όλα «εξηγούνται» με τον ορθό λόγο και με την λογική (ποια λογική;;;) και πως δεν υπάρχει (ουστ από ’δω!) Ανάσταση νεκρών και Δευτέρα Παρουσία! Εμένα μάλιστα που λέω τ’ αντίθετα απ’ αυτούς, οι παραπάνω άθεοι «νεωτεριστές» με θεωρούνε... «οπισθοδρομικιά» και «φανατικιά» που δεν «προσαρμόστηκα», τάχα, στον σύγχρονο κόσμο!... Να τι είδους ξεροκέφαλοι έχουνε οδηγήσει την Ελλαδάρα ΜΑΣ στον όλεθρο και στην σήψη!


          Επίτηδες, κάθησα κι έψαξα κάποια πράγματα που είπε ο Παΐσιος για τα Εθνικά μας Θέματα και για τις μεγάλες εξελίξεις που γίνονται σήμερα στην περιοχή μας και στον κόσμο. Αυτό το έκανα, ακριβώς γιατί οι παραπάνω άθεοι «αγνωστικιστές» ή όπως αλλιώς αποκαλούνται τολμήσανε να αμφισβητήσουνε την Πίστη και τον Εθνικισμό μας! Και εγώ φυσικά τους έδωσα κατάμουτρα την απάντηση (ομολογία Πίστεως), όπως μας δείξανε οι Ιεροί μας Πρόγονοι πως πρέπει να κάνουμε: «Έξω ρε, για... παγαίνετε από μπρος μου, που θα μου βγάλετε εσείς τον Παΐσιο τρελλό και ψεύτη»!!!
          Να τώρα μερικά από τα πολύ σπουδαία πράγματα που είπε ο Παΐσιος (ΟΛΑ βγαίνουνε σιγά σιγά και ένα προς ένα!) για το μέλλον-παρόν της Πατρίδας ΜΑΣ και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Αυτά που γράφω εδώ είναι μία συρραφή προφητειών του που έκανε ο Παΐσιος πριν από πολλά-πολλά χρόνια (δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990, μέχρι την κοίμησή του το καλοκαίρι του 1994).
          «Το Γένος μας ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ! Κι αυτό παρά που οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να το τσαλακώσουνε!... Ο Θεός ΔΕΝ θα το επιτρέψει! Και σύντομα η Τουρκία ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ! Έρχεται μεγάλη μπόρα, που θα μας αγγίξει, χωρίς όμως και να μας καταστρέψει... Ύστερα απ’ την μπόρα αυτή ο Χριστός θα επέμβει με την Χάρη Του. Και τότε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θα πιστέψουνε»!

          Σημ. Σόνιας: Αμήν, Γέροντα! Αυτά φυσικά που ’πε ο Γέροντας (πριν από καμιά 30αριά χρόνια) τα βλέπουμε και τώρα μπροστά μας, γιατί η μπόρα που λέει ο Άγιος είναι η κρίση που ζούμε. Και περιμένουμε με μεγάλη θα ’λεγα χαρά ΚΑΙ την καταστροφή της «κυρίας» Τουρκίας (επιτέλους!) και φυσικά την επέμβαση του Κυρίου για να μας βγάλει από την κρίση!...
          Είπε ακόμα ο Παΐσιος τα παρακάτω πάρα πολύ σημαντικά, που και τώρα τελευταία τα συζητάγαμε με μερικούς Συναγωνιστές (κατά πόσο δηλ. οι μαμόθρευτοι σημερινοί Έλληνες μπορούνε να αντέξουνε σε έναν πόλεμο κτλ. κτλ.): «Άμα γίνει πόλεμος, τότε οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουνε απ’ τον φόβο τους και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμιά μπόμπα να τους ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα!!! Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος, με όλες αυτές τις ανέσεις και τις πολυτέλειες... Γι’ αυτό και ο καλός Θεούλης θα κάνει έτσι που να αποφευχθεί η σύγκρουσή μας με την Τουρκία και που οι Μεγάλες Δυνάμεις να μας δώκουνε την Κωνσταντινούπολη»!

          Σημ. Σόνιας: Βλέπετε πού καταντήσαμε με τις «ανέσεις και τις πολυτέλειες», που λέει και ο Παΐσιος (τόσα χρόνια πριν, ε;)! Γίνανε οι άνδρες μας φλώροι κι εμείς οι γυναίκες κακομαθημένες που τα θέλουμε όλα δικά μας!... Κανένας σήμερα δεν αντέχει σε δυσκολίες, σε κακουχίες κτλ. Τα θέλουνε όλα «στο πιάτο»! Και άμα λάχει και τύχει κανένα πρόβλημα σ’ αυτά τα βουτυρόπαιδα (αγόρια και κορίτσια) τα κάνουνε πάνω τους από τον φόβο και το άγχος!... Η «μαγκιά» τους εξαντλείται στην οθόνη του PC, όπου στις διάφορες σελίδες «κοινωνικής δικτύωσης» έχουνε εξολοθρεύσει... στρατιές ολόκληρες Μογγόλων υπανθρώπων!!! Αλλά αυτό το κάνουνε μόνο στην... virtual reality τους! Κατά τ’ άλλα, τα «αντράκια» μας, όταν έρχεται η ώρα να πάνε στον Στρατό να υπηρετήσουνε την Πατρίδα ΜΑΣ, «μιξοκλαίνε» μην τυχόν και φάνε καμιά «στρακαστρούκα»!... Και αφήνουνε εμάς τα κοριτσάκια να βγάζουμε «τα κάστανα απ’ την φωτιά» με τους λαθροπίθηκους, τα άπλυτα κτλ. Μην χάσουνε κανένα διαδικτυακό «σχόλιο» τα «αντράκια» μας! Οι... «Κατινίτσες»!
          Είπε ο Παΐσιος για τις ΔΙΚΕΣ μας τις μέρες, λες και τα έζησε... πριν από εμάς, για εμάς (!): «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας»!!!

          Σημ. Σόνιας: Ε, αυτά δεν είναι 100% αλήθεια; Δεν ζούμε πια σήμερα – και πολύ φοβάμαι πως είναι αρχή ακόμα!... – μια «κακομοιριά», αυτό που οι ηλίθιοι μας πρήζουνε νυχθημερόν «κρίση», «κρίση» και πάλι «κρίση»;! Και δώσ’ του πάλι την άλλη μέρα απ’ την αρχή το ίδιο τροπάρι: «Κρίση» και... άι στα σιχτίρια, πανάθεμά σας μασόνοι!!! (να πω εδώ πέρα ότι η «τούρκικη» φράση που λένε για να διαολοστέλνουνε «άι σιχτίρ» έρχεται απ’ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ «άει, σε οικτίρω»!!! αυτό, για να μαθαίνουνε γράμματα μερικοί-μερικοί... καμπόσοι!). Δεν μας καταντούνε όλα αυτά ψυχάκηδες και μαλάκες;;; Ε, τι πια τόσο μας έχει προσφέρει η Ευρώπη με τον «πολιτισμό» της και με τις «δημοκρατίες» της; Με ρωτήσανε εμένα αν θέλω «Ευρώπες» και άλλα τέτοια που είναι του Αντίχριστου και που μας φέρνουνε την παγκοσμιοποίηση για να μας ξεπαστρέψει;... Ε λοιπόν, όχι: μπροστά στην Ευρώπη... πιότερο το Νευροκόπι!

          Και είπε, τέλος, επίσης ο Γέρος Παΐσιος: «Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!... Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα... Η Ελλάδα όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη!!! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί»!!!


          Σημ. Σόνιας: Πω, πω, πόσο θαυμαστά είναι αυτά που είπε ο Παΐσιος! Και πόσο προδότες και μασόνοι είναι αυτοί οι επιστήμονες «ορθολογιστές» που δεν πιστεύουνε στα θαύματα και στις προφητείες της Πίστης!!! Όσο για τα παραπάνω καταπληκτικά του Παΐσιου, τα είπε κάποτε και ο Πατροκοσμάς ο Άγιος, αλλά και ειπωθήκανε και σε άγνωστες προφητείες που έγραψα και εγώ η ίδια στο βιβλίο που βγήκε με την «Ε.Ω.» και που λέγεται «Άγνωστες προφητείες για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία»! Άρα δεν μπορεί παρά να ’ναι αληθινά όλα τα παραπάνω, γιατί τα λένε τόσες διαφορετικές πηγές μεταξύ τους κτλ. Εγώ και όλοι οι Ελληνόψυχοι περιμένουμε με λαχτάρα μεγάλη αυτές τις μεγάλες στιγμές! Περιμένουμε δηλ. την στιγμή που οι Τουρκαλάδες θα τρέχουνε πίσω απ’ την Άγκυρα για να γλιτώσουνε το... «ξεπουπούλιασμα» (Turkey στα εγγλέζικα είναι η γαλοπούλα! χα, χα, χα...) και στην Αγιά-Σοφιά θα βαράνε με δύναμη οι καμπάνες που θα σημάνουνε την Δόξα του Γένους και της Πίστης! Μην ξεχνάτε, Ελληνόψυχοι, τι λέει η Πίστη μας: «Οι Τούρκοι είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ στα Χριστιανικά μέρη και ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν»!!!

5 σχόλια:

 1. Καλημερα κυρια Ithomi Hellas,
  Ο Γεροντας Παισιος δεν πιστευω οτι προφητευσε μεσω του θεου που λεγανε πολλοι οτι επικοινωνουσε αλλα οτι ειδε καποιο οραμα που ισως ειναι αληθινο! Μονο στο γεγονος οτι αυτα που οραματιζεται οτι θα γινουν στον κοσμο ειναι στο τελος σε σχεση με το χριστο λεγοντας οτι ολοι θα πιστεψουν σε αυτον και οι χωρα μας θα επεκταθει και θαγεμισει αγαθα με βαζει σε σκεψεις και με κρατα σε επιφυλαξη. Διοτι ισως βγουν αληθινα αν οχι ολα απο τα προβλεπομενα γεγονοτα μα οταν στο τελος μπλεκει το θεο και λεει ολοι σε αυτον θα πιστεψουν και δε θα υπαρχει απιστος τοτε πολυ απλα κατι δε μου κολλαει...εγω προσωπικα δεν ανηκω πουθενα,δεν ειμαι πουθενα φανατισμενος σε καμια θρησκεια,σε καμια ιδεολογια. Ειμαι μονο υπερ της Ελλαδος και λατρης της αρχαιας εθνικης θρησκειας που βασιζεται στις αρχες,στις δυναμεις του ανθρωπου και της φυσεως.(δεν πιστευω,απλα μελετω). Ισως θα πρεπε να ψαχτεις περισσοτερο για τον χριστιανισμο και ολους τους ''αγιους''ανθρωπους που υπερασπιζεσαι οι οποιοι ''αγιοι'' διεταξαν καποιους ''προγονους σου'' ακραιους φανατικους χριστιανουςτην τοτε εποχη γυρω στο 400-700 μ.Χ. να σφαξουν Ελληνες απιστους που δε δεχονται τον χριστιανισμο,να βεβηλωσουν και να καταστρεψουν αρχαια μνημεια,ναους,να καταστρεψουν τον χαμενο μας θησαυρο την ''βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας'' που ειχε μεσα το 95% της χαμενης αρχαιοελληνικης γραμματειας,συγγραμματα,ποιηματα,τραγουδια,μαθητικες,αστρονομικες,φυσικες και αλλες επιστημες,φιλοσοφια κλπ. Αφου ομως τα αντιγραψουν καποια απο αυτα βεβαια πρωτα για να μη χαθουν τα λεγομενα ''φωτα του πολιτισμου'' που διαδωσαμε και να παρουσιαζονται οι ιδιοι ως σωτηρες στον κοσμο. Μεγαλοι βυζαντινοι και ρωμαιοι αυτοκρατορες εχουν πει φρασεις ολοκληρες που εχουν μεινει στην ιστορια λεγοντας αποφασεις σε σχεση με ανθρωπους που δε θα δεχθουν τον χριστιανισμο. Οι ανθρωποι που τοτε εφεραν τον Χριστιανισμο και μας τον επεβαλλαν δεν ειχαν παιδεια,μορφωση δεν ειχαν τιποτα! Ηταν ανθρωποι ακραιοι,φανατικοι και ετρεφαν μισος για τους Ελληνες,για τον πολιτισμο τους και τα εργα τους. Εκατομμυρια Ελληνες σφαγιαστηκαν και βασανιστηκαν σεμια περιοχη κοντα στη Συρια με μεθοδους που η ανθρωποτητα ορωτη φορα εγνωρισε. Εριχναν πανω τους καυτο λαδι,τους εβγαζαν τα ματια,τους εκαιγαν,τους σταυρωναν,τους εκοβαν ποδια,χερια! Ποιους; Ναι,καλα καταλαβες...εμας τους Ελληνες....τους προγονους σου! Οι αρχες του Χριστου και τα διδαγματα του δεν εχουν καμια σχεση με αυτους τους πιθηκανθρωπους που τοτε αφανισαν πανω απο τα 3/4 του Ελληνισμου μαζι με τον πολιτισμο τους. Πραγματα τα οποια δε στα ειπανε ποτε και ισως να μη τα ηξεραν συγγενεις σου ή οι γονεις σου και που προφανως ποτε δε διδαχτηκες στα νεοταξικα βιβλια των σχολειων που μαθαινουν στα παιδια να ειναι χριστιανοι χωρις να ξερουν τι εστι χριστιανος στην πραγματικοτητα.
  Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ψαχτειτε περισσοτερο για να πιστεψετε αυτα που λεω ειναι ολα γραμμενα και αποδεδειγμενα απο το να προσκυνατε καθε κυριακη τους αγιους και να παιρνετε την θεια κοινωνια που τοσους αιωνες εφτιαξαν με σωμα και αιμα θανατωμενων ελληνων προγονων σας(μεταφορικα το λεω) και σας το προσφερουν λεγοντας σας οτι ειναι του θεου. Ποιος ειναι αυτος ο θεος τελικα? Εχει φυλο; Εχει ονομα; Και τι ακριβως πρεσβευει; Γιατι ολοι οι λαοι της γης δεν ειμαστε μονιασμενοι στον ονομα Του; Του χριστου το ονομα δεν ειναι Γιαχβε; Εβραιος ηταν οχι Ελληνας. Και ολοι ξερουμε ποσο μισητοι ηταν ειναι και θα ειναι οι Ελληνες απο τους Εβραιους. Η ''γνωση'' ειναι η θεικη δυναμη σας. Ψαξτε και βρειτε την για να ξυπνησετε και να μην ειστε προσυλωμενα προββατα που μονο ακουτε και δε σκεφτεστε. Οι προγονοι σας ηταν σκεπτομενοι,χωρις ηθικες αναστολες και περιορισμενη σκεψη και αντιληψη του κοσμου ανθρωποι.Πρεπει επιτελους να γινετε παλι σαν αυτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ω άνθρωπε που σε δημιούργησε ο Θεός με τα χέρια του και που τα δικά σου χέρια τώρα ζητούν να τον διαλύσουν.Αυτός που σου έδωσε την σκέψη για να τον σκέφτεσαι και για να λες κάθε καλό λόγο έσυ πώς σκέφτηκες να θεοποιήσεις την γνώση αντί για Αυτόν που έδωσε κάθε γνώση και σοφία στον άνθρωπο?Ο Χριστός που είναι και ο Δημιουργός Σου και που υπήρχε και πριν την ενανθρώπηση του εδω στη γη,που ήρθε για να Σταυρωθει για να μπορεις εσυ να μεταλαμβάνεις το Άγιο Σώμα και Τίμιο Αίμα Του,Αυτός ο Θεός είναι ο Θεός των Ορθοδόξων Χριστιανών εδώ και 2000 χρόνια περίπου.Η μετάφραση στα Ελληνικά -Γιαχβέ- είναι -Κύριος-.Κύριο αποκαλούμε τον Χριστό εμείς οι ΈΛληνες αλλά το Κύριος στην Αγία Γραφή και περισσότερο στην Παλαιά Διαθήκη όχι τόσο στην Καινή,η ονομασία Κύριος μπορεί να σημαινεί και γενικά τον Θεό όπως είναι Τριαδικός δηλαδη ο Πατήρ και ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα.Αυτός είναι ο Θεός μας,Ένας και Τριαδικός ταυτόχρονα.Γιατί όμως δεν ψάχνεις και εσύ καλύτερα πριν πεις ψεύτικα και ανόητα λόγια και κατηγορήσεις ανθρώπους με τέτοιο τρόπο??

   Διαγραφή
 2. Πως μπορεί ένας Θεός "αγάπης" που στης 10 εντολές ου φονεύσεις να ετοιμάζει ομαδική δολοφονία δια Ρώσων κατά τους Τούρκους (άνδρες γυναίκες παιδιά μωρά) επειδή δεν γεννήθηκαν χριστιανοί??? Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ο Θεός "αγαπης" είναι ένας σαδιστης δολοφόνος ειλικρινά!!!!!

  Συμφωνώ με τον Τζιμακο οι αρχαίοι Έλληνες σφαχτηκαν από χριστιανούς οι άραβες διέσωσαν την αρχαία ιστορία μας ...
  Πόσο κακό έκανε το δωδεκάθεο στους χριστιανούς στον λαό της
  Δημοκρατίας
  Φιλοσοφίας
  Επιστήμες
  Μαθηματικά
  Γνώσης Αρχαία Ελλάδα που δεν έχουμε ιδέα (γιατι δεν μας το διδάξουν στα σχολεία μας?)
  Και πάει λέγοντάς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι περί κρίση κρίση κρίση... Και είναι επιλογή μας εάν θέλουμε να τους ακούσουμε...! Και φυσικά πάνω σε αυτό η κρίση μας έχει χτυπήσει γιατί γίναμε μεγάλοι υλιστές θέλουμε θέλουμε και πάλι θέλουμε... Και σειρές να δεις στο γνωστό χαζοκούτι βομβαρδίζεσαι από στεναχωρια ..

  Όλα αυτά που λέω τα λέω καλοπροαίρετα με αγάπη Τάνια :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απο το ένα άκρο της αναλαμπης στο άλλο των δωδεκαθειστων που δεν ξέρουν σε τι ακριβως πιστεύουν από όλα τα ρέυματα του "ελληνισμου=ειδωλολατρείας ανα τους αιώνες και συκοφαντούν με ανιστόρητα και ανιεπιστημονικα πράγματα για άλλη μια φορα και που υπάρχουν απαντήσεις για ένα ένα από αυτά που θίγετε (ΥΠΟΨΙΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΊΑ).,,,,,,Στο χειρόγραφο του ο άγιος Παΐσιος μιλάει για Αντίχριστο και 666..Τα υπόλοιπα θεωρώ πως είναι ευσεβή ποθη ΟΧΙ προφητεία που στο κατω κατω προφητεία σημαίνει προειδοποιηση και εκκληση μετανοιας. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΟΧΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
  ΥΓ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΑΓΙΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ-ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή