Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ!

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;
Τα κοπρόσκυλα της "προόδου" και "αθεϊας" (=φιλοεβραϊσμού) ξαναχτύπησαν! Με την ανοχή της ΝΔ, το ανύπαρκτο κομματίδιο της ΔΗΜ.ΑΡ απαιτεί να "αξιοποιηθεί" η εκκλησιαστική περιουσία και να μειωθούν οι μισθοί των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ιερέων! Αναλυτικά η κατάπτυστη ανακοίνωση:
"Νομίζουμε ότι πρέπει να δούμε και τα θέματα που σχετίζονται και με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών. Σίγουρα και σε αυτή τη φάση, πολύ περισσότερο σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί και ο χώρος αυτός να είναι έξω από τις περικοπές. Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να μην υπάρξει κανένα ζήτημα με το 13ο και το 14ο μισθό".
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ:
- Την περιουσία της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Εκκλησία την καταληστέψατε και την καταφάγατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν έχετε πλέον ΤΙΠΟΤΑ να αρπάξετε! Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ.
- Οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ κληρικοί αμοίβονται με 800 Ευρώ το μήνα καθαρά χωρίς κανένα επίδομα εδώ και χρόνια: Η πλειοψηφία τους είναι οικογενειάρχες με πολλά παιδιά, που τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα.
- Ακόμα και ο μισθός των Μητροπολιτών δεν υπερβαίνει τα 2000 Ευρώ ΜΕΙΚΤΑ, όταν ένας βουλευτής τσεπώνει 6 χιλιαρικάκια μηνιαίως ΚΑΘΑΡΑ!
- Από το 2010 και μετά έχουν παγώσει οι χειροτονίες νέων ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ιερέων, ενώ συνεχίζονται κανονικά οι διορισμοί "ιεροδιδασκάλων Κορανίου" στη Θράκη! Φαίνεται πως για εκεί λεφτά υπάρχουν...
- Μιας και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι - ως δικηγόρος τους - θα μας πει κάτι ο Κουβέλης για τις φοροαπαλλαγές που απολαμβάνει το Κ.Ι.Σ στη χώρα μας;
- Θα μας πείτε κάτι για το μέγα σκάνδαλο της δικαιοδοσίας φοροεισπράκτορα που έχει το εβραϊκό "συμβούλιο";;;
- Επίσης, μιας και τόσο κόπτεστε για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησιαστική περιουσία (που, όπως είπαμε, έχετε ήδη καταληστέψει), γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για την τεράστια περιουσία των Εβραίων, των Μουσουλμάνων, των Καθολικών και άλλων;
Κλείνοντας, αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου περί μισθοδοσίας των ιερέων (κι όχι ενός "φασίστα θρησκόληπτου") στα βοθρολύμματα της αντιχριστιανικής "αριστεράς":
"Αποτελεί ελάχιστη ανταπόδοση του Κράτους σ’ αυτά που η Ορθοδόξη Εκκλησία έχει δώσει σε ψυχές και περιουσία, για την επιβίωση του Έθνους".
Περαστικά σας, "σύντροφοι"...!
 hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου