Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μένουμε ΕΥΡΩΠΗ; Μένουμε σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;

ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΣ
ΦΩΤΟ:Μεγαλόχαρη στην Τήνο-από το μπαλκόνι αυτό οι προσκυνητές ανήμερα του δεκαπενταύγουστου το 40 αντίκρισαν τον τορπιλισμό της Έλλης και την επερχόμενη Ελληνική Τραγωδία στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μήπως άνοιξαν τα καταχθόνια και βγήκαν τα δαιμόνια;

Αν και δεν μας ενδιαφέρει από ποιο σημείο του σώματος τους οι τοκογλύφοι δορυφορούν τα ¨κέρατα¨ τους.
Αντίθετα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Τίμιος και Ζωοποιός ΣΤΑΥΡΟΣ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού περικοσμεί το στήθος των βαπτισμένων Ορθοδόξων Ελλήνων Ρωμιών Χριστιανών ως φυλακτήριον , κραταίωμα και ανάχωμα στις επιθέσεις των καταχθονίων.
Το προκείμενο δεν είναι οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε συμφωνία, ούτε να διασωθούν οι υψηλοί μισθοί και συντάξεις μαζί με τις εικονικές ανέσεις και τα πάθη του ξενοκίνητου τρόπου ζωής που επεκράτησε κυρίως στα χρόνια της επονείδιστης Μεταπολίτευσης.


Αλλά να κατανοήσει ο Έλληνας των μνημονίων ότι κάποιοι μεθοδευμένα από ¨δούλο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού¨ τον μετατρέπουν σε ¨δούλο τοκογλύφων¨.

23 Απριλίου του 1959, ημέρα μνήμης της ανεύρεσης των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ραφαήλ στον λόφο των Καρυών στην Θερμή της νήσου Λέσβου και στα αυτιά μας αντηχεί η φράση του Νεοφανούς Αγίου στους βασανιστές του Τούρκους και Τουρκαλβανούς την στιγμή που κρατάει στα χέρια του τον επιστήθιο Σταυρό του ¨ εμείς για ΑΥΤΟΝ αγωνιζόμαστε¨ και σε άλλο σημείο μέσα από την μνημειώδη πρώτη έκδοση του συναξαρίου τους από τον κυρ Φώτη Κόντογλου ¨ εμείς εδώ θυσιασθήκαμε για ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα¨.
Τι θα κάνουμε Ελληνίδες –Έλληνες όταν όπως πάμε σήμερα μας ζητήσουν οι δανειστές μας να ¨μεταρρυθμίσουμε¨ τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ μας για να επιχορηγούν το περιφερόμενο από τα κοινοβούλια τους ¨πινάκιο φακής¨ που μας ετοιμάζουν;
¨Οποιαδήποτε νέα αλληλεγγύη προς την Ελλάδα θα πρέπει να δοθεί σε αντάλλαγμα με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο πρόεδρος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ.

«Νέα βοήθεια και νέα αλληλεγγύη μπορεί να δοθεί στην Ελλάδα με αντάλλαγμα αλλαγές και μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε. «Οι Έλληνες δεν μπορούν να τραβούν πλέον τους Ευρωπαίους από τη μύτη», δήλωσε ο πρόεδρος του FDP.
Η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ με τις λάθος προϋποθέσεις θα ήταν, σύμφωνα με τον Λίντνερ, πιο επικίνδυνη από μια συντεταγμένη αποχώρηση. 23/06/2015 defencenet.gr

¨RBS: Βαθιά υφεσιακές οι προτάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης, θα πλήξουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας
Το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχει προτείνει η Ελλάδα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους πιστωτές, θα πλήξει την οικονομία της χώρας, εκτιμά η Royal Bank of Scotland.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η βρετανική τράπεζα, οι προτάσεις που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση είναι «βαθιά υφεσιακές» και αναμένεται να επιφέρουν πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, διατυπώνει την άποψη ότι «ο στόχος για αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 0,5% μέσα στο 2015 ενδέχεται να αποδειχθεί «υπεραισιόδοξος», δεδομένου ότι τα μέτρα που αναμένεται να εφαρμοστούν στο β’ εξάμηνο του 2015, αγγίζουν το 1,5% επί του ΑΕΠ.¨ www.bankingnews.gr 23/06/2015

Άραγε θα συμβιβαστούμε και θα πονέσουμε δήθεν για έχουμε πρόσβαση στην ¨ψηφιακή-εικονική χαρτούρα ¨;

¨Ο έντιμος συμβιβασμός έγινε επώδυνος συμβιβασμός και αποδοχή του μνημονίου από την Αριστερά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει αριστερές καταβολές αλλά δεν πρέπει να λησμονεί ότι τον πλούτο δεν το παράγει ο εργάτης και ο φτωχός αλλά ο επιχειρηματίας που δημιουργεί θέσεις εργασίας και συμμετέχει στην αύξηση του εθνικού προϊόντος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναφέρει ότι δεν μείωσε τις χαμηλές συντάξεις και προστάτεψε τους αδύναμους – και ορθά – αλλά αν αποφασίσει να χτυπήσει τον επιχειρηματικό κόσμο….απλά η οικονομία θα μπει στην βαθειά κατάψυξη της ύφεσης και το αριστερό πρόγραμμα θα αποτύχει. ¨23/06/2015www.bankingnews.gr

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο η Ελληνική Τραγωδία ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία της.
¨Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να παίξει με τα ποσοστά του ΦΠΑ, αλλά για να εξοντώσει αυτούς που καταλήστευσαν την Ελλάδα.
Όποια «συμφωνία» και αν υπογραφεί, εάν το σάπιο σύστημα της διαπλοκής επιζήσει, σε πέντε χρόνια θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία.¨ Posted by olympiada 23 Ιουνίου 2015

και όχι μόνο θα ανοίξει η αυλαία της Τραγωδίας, αλλά θα έχουμε και γέννα με εμβρυουλκό.
¨Το χαμόγελο στα χείλη μετά από μήνες διαπραγματεύσεων προκάλεσε το tweet του Μάρτιν Ζελμάιερ, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Κομισιόν. Το δεξί χέρι του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξήγγειλε ότι οι νέες ελληνικές προτάσεις αποτελούν καλή βάση για διαπραγματεύσεις, στα γερμανικά όμως πρόσθεσε το εξής: «γέννα με εμβρυουλκό». Posted by Cassandra στο Ιουνίου 23, 2015http://olympia.gr/

Μεγάλο λάθος κάνουν οι δανειστές-τοκογλύφοι των επονείδιστων ημερών μας, η ΕΛΛΑΔΑ έχει πριν πολλά χρόνια ήδη γεννηθεί και συνέχεια αναγεννάτε και έχει διαχρονική υπογεγραμμένη συμφωνία με τον Αρχηγό και Τελειωτή της Ανθρώπινης Ιστορίας , τον Κύριο μας Ιησού Χριστό.

Η Ελλάδα δεν πέφτει στην μέγγενη που της άνοιξαν.
Διότι αν ¨πέσει¨ η Ελλάδα της Πατερικής Ορθοδοξίας ¨πέφτει¨ η Ορθοδοξία στην Οικουμένη και επειδή ¨καὶ πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς» (Ματθ. 16, 18)¨ το δείλαιο σκότος θα καλύψει τους εχθρούς της ανθρωπότητας και των αναγκεμένων λαών και θα τους εισαγάγει σύντομα στην δική τους ¨Τραγωδία¨ προς γνώση και συμμόρφωση και για να καυχηθούμε εμείς οι ¨αδύναμοι¨ προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου