Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: «ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

. TA ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ!   
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ!!!
Ο λαός να υπογράψει το συμβόλαιο με τους δικούς του όρους!
Ο ένας μετά τον άλλο οι Μητροπολίτες κατά του εθνοκτόνου Μνημονίου. Πύρινο αντιμνημονιακό κάλεσμα του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου
Το αντιμνημονιακό κάλεσμα είναι πραγματικά πύρηνο ανήκει στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο, ο οποίος κάθεται στο θρόνο που καθόταν και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός:
“Οι καιροί άλλαξαν. Ο Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δέν συγχωρούνται πλέον.
Ο Λαός τούς καλεί νά υπογράψουν τό δικό του συμβόλαιο μέ τούς δικούς του, ευτυχώς, όρους”.

Προειδοποιητικό κάλεσμα στην όποια πολιτική ηγεσία προκύψει μετά τις εκλογές “να μη απογοητεύσει τον ελληνικό λαό που ήδη έχει προδοθεί, και ταπεινωθεί από τους πολιτικούς του, και φυσικά από όλους αυτούς που τον έσυραν στο εθνοκτόνο Μνημόνιο”.
Στην ανακοίνωσή του υπάρχει αναφορά μόνο στις αντιμνημονιακές δυνάμεις ωθώντας ξεκάθαρα τους πολίτες στη προτίμηση αυτών που θέλουν τη χώρα έξω από την οικονομική αυτή θηλειά.
Αναφέρεται στους πολιτικούς των αντιμνημονιακών δυνάμεων που θέλουν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ανησυχώντας για το αν θα είναι επαρκείς ως προς τη δύσκολη και ασήκωτη αποστολή τους να οδηγήσουν τη χώρα έξω από το τέλμα.
“Πρέπει λοιπόν, σέ όλους όσοι επιθυμούν νά πάρουν στά χέρια τους τίς τύχες του Λαου μας, τίς τύχες της Ελλάδος νά τούς υπενθυμίσομε, ότι η Ελλάδα είναι μιά υπερήφανη χώρα καί αυτός ο Λαός έχει μιά ξεχωριστή πορεία, ιδιαιτερότητα καί ιδιοπροσωπεία.
Δέν είμαι πεπεισμένος, εάν οι περισσότεροι εκ των επιδόξων αρχόντων έχουν ασχοληθεί ή θέλουν νά ασχοληθούν μέ τούς τομείς αυτούς, τούς οποίους έχουν παραθεωρήσει καί εν πολλοις απαξιώσει.”
Και συνεχίζει στέλνοντας αυστηρή προειδοποίηση ως προς τυχόν νέα απογοήτευση του ελληνικού λαού καθότι δε συγχωρούνται πλέον νέα λάθη και νέες πλάνες.
Τους προειδοποιεί ότι δε θα ανεχθεί ο κόσμος νέα κοροιδία και θα ζητήσει ακριβώς όλα όσα του έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και τίποτα λιγότερο, και ότι σε περίπτωση πλάνης η υπομονή θα έχει εξαντληθεί και θα οδηγηθούμε σε ολέθριες καταστάσεις.
Τονίζει ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι όλη η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους εαν μετά τις εκλογές αρχίσει το λατρευτό σπορ της κυβίστησης (κολοτούμπας λαϊκά).
”Μετά τίς εκλογές αυτός ο Λαός θά απαιτήσει τήν εφαρμογή των όρων καί θά ζητήσει τόν λόγο γιά τήν πορεία του συμβολαίου. Μακάρι νά μή αισθανθεί πικραμένος καί πάλι προδομένος, γιατί τά αποτελέσματα θά ε?ναι ολέθρια.
Όλοι τό γνωρίζομε αυτό πολύ καλά”.
 By:agioritikovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου