Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑ επραγματοποιήθη σε υπερήλικα Γερμανοεβραία Προτεστάντισσα! [video]

Ο Μοναχός Νεκτάριος με τη γιαγιά Έρνα, που θαυματουργικά σηκώνεται από το αναπηρικό της καροτσάκι, αφού προηγουμένως προσκύνησε τα άγια αντικείμενα από το Άγιον Όρος. Θαυμαστός ο Θεός ημών εν τοις Αγίοις Αυτού. 
ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑ επραγματοποιήθη σε υπερήλικα Γερμανοεβραία Προτεστάντισσα! [video] Μετά από πρόσκληση της Ελληνίδας κυρίας Αναστασίας Βασιλακούδη, ο Γέροντας Νεκτάριος Αγιορείτης Μοναχός επισκέπτεται την οικογένεια της κυρίας Έρνα Λ. στο Μάρμπαχ της Γερμανίας την Τετάρτη 20-02-2013. 
Η κυρία Έρνα (87 ετών τότε) ευλογείται από το Γέροντα Νεκτάριο με το άγιο λείψανο του Αγ.Νεκταρίου Πενταπόλεως, την αγία εικόνα της Αγ.Ματρώνας της Ρωσίδας της Αόματης, το άγιο χώμα από τον τάφο του Αγ.Γεωργίου του Καρσλίδη, το άγιο χώμα από τον τάφο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, το βαμβάκι από το άγιο σκήνωμα (άφθορο) του Αγ.Ιωάννη της Ρίλας (Σόφια Βουλγαρίας) και το σκουφί του Αγίου Γέροντος Ιωάννη Καλαΐδη. 


Ο Γέροντας Νεκτάριος αναχωρεί στις 23-02-2013 για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγ. Αντωνίου και Αγ. Νεκταρίου στην Αριζόνα Αμερικής. Επιστρέφει στη Στουτγκάρδη την Τετάρτη 06-03-2013. Την επομένη 07-03-2013 επισκέπτεται και πάλι μαζί με την κα Αναστασία Βασιλακούδη την κα Έρνα και επαναλαμβάνει την ευλογία με τα παραπάνω αναφερόμενα άγια αντικείμενα. Λίγα λεπτά μετά την επανάληψη της ευλογίας η Έρνα μας εξέπληξε όλους, όταν με ζωντάνια και δύναμη σηκώθηκε από το αναπηρικό της καροτσάκι και άρχισε να περπατάει στο δωμάτιό της χωρίς να υποβαστάζεται. 
Η κυρία Έρνα μετά από μία επέμβαση που έγινε στη μέση της περί το 2003, δεν μπορούσε ουδόλως να βηματίσει έως τις 07-03-2013, ημέρα θείας δωρεάς για τη γιαγιά, η οποία άρχισε να βηματίζει γύρω από το μεγάλο στρόγγυλο τραπέζι της κουζίνας της, χωρίς να θέλει να υποβαστάζεται, και χαρούμενη να κάθεται στο αναπηρικό καροτσάκι με μία αναστάσιμη μορφή, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. 
Αυτή η κίνηση της γιαγιάς επαναλήφθηκε αρκετές φορές, πριν ο Γέροντας εγκαταλείψει την οικία της. Το θαύμα αυτό τεκμηριώνεται και με ζωντανό οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο μόλις επεξεργαστεί, θα αναρτηθεί στο παρόν blog. Δοξασμένο το Όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού! Ο Κύριος Ιησούς Χριστός και η Υπεραγία Μητέρα Του η επονομαζομένη Παναγία Αρβανίτισσα να σας ευλογούν. Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης 

Το θαύμα με την αναλυτική περιγραφή και φωτογραφικό υλικό από το Μοναχό Νεκτάριο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου