Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Βαλύρα: Με μεγάλη θρησκευτική ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε ο πολιούχος μας Άγιος Αθανάσιος! - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία στους απανταχού της γης Βαλυραίους
Φωτορεπορτάζ: ΧΡ. ΠΑΠ.
Εκατοντάδες πιστών με μεγάλη θρησκευτική ευλάβεια προσήλθαν στην εορταστική θεία λειτουργία του ενοριακού μας ναού Αγίου Αθανασίου, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος Σαββάτος, συλλειτουργούντων Βαλυραίων ιερέων και λοιπών ξένων κληρικών. Ακολούθησε περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίου στους δρόμους της Βαλύρας και στην πλατεία, με την μουσική υπόκρουση της μπάντας του Δήμου Μεσσήνης.
Ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος πιστών διακρίναμε και και τους επισήμους μας:

Τον βουλευτή και π.υπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο, τον δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, τους αντιδημάρχους Ιθώμης Γιώργο Δαβίλλα και Αναστάσιο Ηλιόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βαλύρας Κώστα Γεωργακόπουλο, αρκετούς δημοτικούς συμβούλους, πολιτευτές από την περιοχή μας και τοπικούς συμβούλους. 
Ο προστάτης μας Άγιος Αθανάσιος να μας ευλογεί και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναεορτάσουμε όλοι μαζί. Χρόνια πολλά στους απανταχού της γης Βαλυραίους και φίλους.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό μας με το φακό τους Χρήστου Παπαγεωργίου: 



































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου