Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έλληνες αντισταθείτε!!!

Δυστυχώς ,για μια ακόμα φορά στις 31-1-2012 το βράδυ παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τους εργολάβους της εθνικής παρακμής, να συνεχίζουν ανενόχλητοι την προσπάθειά τους για την αποδόμηση των βασικών αξιακών σταθερών αυτής της έρμης της πατρίδας, από το γνωστό τηλεοπτικό τους εφαλτήριο.
Σειρά αυτή τη φορά είχε ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της Ελληνικής κοινωνίας η εκκλησία .Αυτοί οι τύποι με τις άσχημες μουτσούνες (βλέπε αρχαίο γνωμικό οιάδε μορφή οιάδε ψυχή) που αποτελούν την παρακμιακή αξιακά παρέα, του ράδιο αρβύλα Κανάκης και σία . Έδωσαν ρεσιτάλ προσβολής και ασέβειας ,ενάντια στην χριστιανική μας πίστη και ορθόδοξη παράδοση.
 Αξίες δηλαδή που εκφράζουν και δομούν ψυχοδιανοητικά , την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού . Αλλά τι να περιμένει κανείς από τέτοιες αποχαυνωμένες προσωπικότητες που η ψυχοδιανοητική δομή τους , ενδεχομένως είναι κατώτερη εκείνης της αμοιβάδας . Τους χαρακτηρίζω έτσι γιατί πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιους που δεν σέβονται την πίστη και τις ιδέες των άλλων , έστω και εάν αυτές δεν είναι σύμφωνες με τις δικές τους , τους είδαμε λοιπόν την παραπάνω ημερομηνία να βυσσοδομούν λόγω και έργο ενάντια στα ιερά σύμβολα του χριστιανισμού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου