Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Μια προφητική φωνή προειδοποιεί: Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες καταραμένες…»

Mαζέψτε τρόφιμα για 6 μήνες !

 «….Μέσα από τη συμφορά  θα έρθει η ελπίδα, και θα εμφανιστεί ένας σπουδαίος άνθρωπος του Θεού που θα συνεγείρει και θα ενώσει τον κόσμο  στο καλό…»

Από πολλά χρόνια τώρα στην πατρίδα μας κυκλοφορούν διάφορες παλαιές προφητείες για τα μελλούμενα σ΄ αυτόν τον τόπο αλλά και στον Διεθνή χώρο γενικότερα, καθώς και κάποιες ελεύθερες σκέψεις πού ως έναν βαθμό θα μπορούσαν να χρεωθούν και ως λαϊκές προφητείες…
Δείτε το βίντεο και διαβάστε την συναρπαστική συνέχεια:





Έτσι λοιπόν όταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός στα 1770, εδώ δηλαδή και 242 χρόνια  μιλούσε και έλεγε ότι «θα έλθει κάποτε εποχή πού θα σας βάλουν φόρους ακόμη και στα κοτέτσια και στα παράθυρα…» νομίζουμε ότι είναι ηλίου φαεινότερο πιά ότι μιλάει για την εποχή μας, μια και ουδέποτε μέχρι σήμερα διανοήθηκαν ποτέ κυβερνήτες να φορολογήσουν τα κοτέτσια και τους σταύλους των ζώων όπως οί δικοί μας τωρινοί και ημέτεροι !

Αλλά το κακό μέλλον πού ξανοίγεται τώρα μπροστά μας μετά και την χειροπόδαρη παράδοσή μας στους ξένους, από τους 190 Εφιάλτες του πολιτικού κόσμου πού για να μη χάσουν μισθούς και προνόμια προτίμησαν την εύκολη λύση της δήθεν «σωτηρίας» μας αλλά και της παραμονής τους με τον «ευκαιριακό αρχηγό», δεν θάναι μόνο απ΄ όσα αυτοί μας έφτιαξαν…

Θα είναι και από το άλλο μεγάλο κακό πού ψήνεται τώρα στην Συρία και στην Περσία και το οποίο μέσα στους μήνες πού έρχονται αρχής γενομένης της Άνοιξης πού είναι πάντα η εποχή των πολέμων, θα μας αποκαλυφθεί σε όλο το σκοτεινό μεγαλείο του…

Κι΄ αυτό, γιατί ο μεγάλος εκείνος πόλεμος δεν θάναι σαν τους άλλους, αλλά θάναι κάτι πολύ χειρότερο από τον 1ο και 2ο πού κάποιοι από εμάς ζήσανε…
Έτσι λοιπόν τώρα, μια προφητική φωνή της Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αφρικής, ο π. Ελπίδιος από την Ρόδο, τις μέρες αυτές προειδοποιεί  ότι το Πάσχα θα βγούνε δύο Επιτάφιοι, ο ένας για τον Χριστό και ο άλλος για εμάς !
Ότι τα τρόφιμα θ΄ αδειάσουν από τα σούπερ Μάρκετ με τον πρώτο αποκλεισμό εισαγωγών και στάση πληρωμών…και  ο «έχων ώτα, ακούει, ακουέτω…»:  « Mαζέψτε τρόφιμα για 6  μήνες ! Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες καταραμένες…».
Ο πατήρ  Ελπίδιος Βαγιανάκης  από την Ορδόδοξη Ιεραποστολική αδελφότητα «Φώς Χριστού » της Ρόδου, μίλησε στο Ρ/Σ  «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM»  Nομού Πιερίας.
Μίλησε όπως είδαμε στο video  στην εκπομπή  «Πολιτικό Βαρόμετρο» με τον Ηλία Χρυσικό για τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα , για τα συσσίτια της αδελφότητας «Φώς Χριστού » στην Αφρική που συνεχίζονται και δίνουν ελπίδα σε εκατοντάδες φτωχά παιδιά, καθώς και για τα νέα έργα που είναι υπό εξέλιξη…
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ…

68. "Θά βάλουν φόρο στίς κόττες καί στά παράθυρα".

67. «Θά σάς επιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, αλλά δέν θά προφθάσουν…».

( Τι να ενοεί εδώ ο Άγιος, εάν είναι για την εποχή μας;

Μήπως αυτοί οί φόροι οί δυσβάστακτοι πού έχουν βάλει, ή και άλλοι πού σκέπτονται να βάλουν, στο τέλος δεν εφαρμοστούν γιατί «δεν θα προλάβουν;»

Μήπως γίνει κανένας Παγκόσμιος Πόλεμος και διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή η πολυεθνική κουρελού όπως έλεγε ο π. Παϊσιος και πάνε όλα χρέη και φόροι στην άκρη;

Να έχουμε ελπίδα αδελφοί λοιπόν, γιατί οΧριστός μέσα από περίεργες διαδικασίες βιδώνει και ξεβιδώνει τα μυαλά αυτών πού κυβερνάνε τον πλανήτη, και άλλα θέλουν να κάνουν και στο τέλος άλλα κάνουν…

Μή απογοητευόμαστε, θάρθουν καί καλλίτερες μέρες.

Γιατί η Ελλάδα είναι το Νέο Ισραήλ του Θεού σύμφωνα πάντα με τα λόγια του ίδιου του Χριστού, και δεν θα μας αφήσει στο τέλος!

79. "Ο κόσμος τόσον θά πτωχεύση, πού θά ζώνεται μέ κληματσίδες".

92. "Πολλά χωριά θά καταστραφούν, οι τρείς χώρες θά γίνουν μία".

105. "Πολλά θά συμβούν. Οι πολιτείες θά καταντήσουν σάν μπαράγκες" ( από βομβαρδισμούς...)

116. "Θά βγούν πράγματα από τά σχολεία πού ο νούς σας δέν φαντάζεται".

117. "Θά δήτε στόν κάμπο αμάξι χωρίς άλογα νά τρέχη γρηγορώτερα από τόν λαγό" ( αυτοκίνητα ).

118. "Θάρθη καιρός πού θά ζωσθή ο τόπος μέ μιά κλωστή".
( τηλέφωνα )
(Ελέχθη εν 'Aσσω τής Κεφαλληνίας).

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο τού αείμνηστου γέροντος Αρσενίου Κομπούγια από την Μονή Γοργοεπηκόου Ναυπάκτου, πού γιά πρώτη μίλησε στόν Ελληνικό χώρο για τά σημεία τής συντελείας τού Κόσμου...

119. "Θαρθή καιρός πού οι άνθρωποι θά ομιλούν από ένα μακρυνό μέρος σέ άλλο, σάν νάνε σέ πλαγινά δωμάτια, π.χ. από τήν Πόλι στή Ρωσία".

120. "Θά δήτε νά πετάνε άνθρωποι στόν ουρανό σάν μαυροπούλια καί νά ρίχνουν φωτιά στόν κόσμο.

Όσοι θά ζούν τότε θά τρέξουν στά μνήματα καί θά φωνάξουν:

Εβγάτε σείς οι πεθαμένοι νά μπούμε μείς οι ζωντανοί".

(
  Οί  πέντε κατά σειρά προφητείες (116η - 120ή) τού Αγίου, αναφέρονται προφανώς στίς μεγάλες εφευρέσεις τού αιώνός μας.

Τό αμάξι χωρίς άλογα είναι οι Σιδηρόδρομοι καί τ΄ αυτοκίνητα.

Η κλωστή πού θά ζώσει όλον τόν κόσμον είναι τά καλώδια τών Τηλεγραφείων.

Μέ τίς συσκευές τής Τηλεπικοινωνίας η φωνή ακούγεται εξ αποστάσεως χιλιάδων χιλιομέτρων σάν νά προέρχεται
  από το διπλανό σπίτι.

Τά μαυροπούλια, πού θά ρίχνουν φωτιά στήν γή, είναι τά αεροπλάνα τής Πολεμικής αεροπορίας.

Αυτές οί προφητείες τού Αγίου Κοσμά είναι γραμμένες σ τά βιβλία πολλά χρόνια πρίν, καί έναν αιώνα περίπου πρίν γίνουν οί σχετικές εφευρέσεις...)


Η Ρωσική αρμάδα στήν Μεσόγειο κατεβαίνοντας γιά την Συρία...

19. « Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο (  στόλο δηλαδή φρεγατών και Πολεμικών πλοίων, ή πλοίο αντίστοιχο με «χίλια καράβια κι΄ άρμενα» δηλαδή σήμερα  αεροπλανοφόρο… ) στά Ελληνικά ύδατα, τότε θά λυθή και τό ζήτημα τής Πόλης…»


By:kivotoshelp

Και αυτές μέν οί παραπάνω, είναι προφητείες του Αγίου Κοσμά πού άλλες έγιναν και άλλες αναμένονται να γίνουν...

Αλλά, παράλληλα με όλες αυτές τις προρρήσεις, υπήρξαν και στην εποχή μας άνθρωποι δίκαιοι και συνετοί πού είχαν το χάρισμα της θεραπείας αλλά και της προφητείας εκ Θεού όπως πχ. ο πατήρ Πορφύριος.
Ο π. Γεώργιος Αλευράς καί ο γέροντας διορατικός π. Πορφύριος.

Τώρα τελευταία μάλιστα, διαβάσαμε μία συνέντευξη πού έδωσε ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Αλευράς  ο οποίος παραβρέθηκε στις τελευταίες μέρες του βαριά άρρωστου γέροντα στο Άγιο Όρος  και ο οποίος πρίν κοιμηθεί  επανειλημμένως έλεγε στους μοναχούς πού τον πρόσεχαν :

«….Μέσα από τη συμφορά ( πού θα γίνει ) θα έρθει η ελπίδα, και θα εμφανιστεί ένας σπουδαίος άνθρωπος του Θεού που θα συνεγείρει και θα ενώσει τον κόσμο ( της χώρας μας; ) στο καλό…»

Το ποιός θα είναι αυτός ο ξεχωριστός «άνθρωπος του Θεού» είναι τώρα και το μεγάλο ζητούμενο…

Αλλά ταυτόχρονα είναι και μία αχτίδα φωτός, μια προφητική ελπίδα θα λέγαμε για την ρημαγμένη και προδομένη από τους πολιτικούς χώρα μας,  ότι δεν μπορεί, κάτι θα κάνει στο τέλος ο Χριστός για τους Έλληνες, και θα μας σώσει !

Πότε όμως;

Όταν κι΄ εμείς, έστω και διά της στερήσεως, ΑΛΗΘΙΝΑ   ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου